Stafet For Livet finder sted den 31. august og 1. september.

Stafet For Livet finder sted den 31. august og 1. september.

Tag del i kampen mod kræft

Fighterne, der kæmper mod eller har overvundet kræft, tager den første runde, når årets Stafet For Livet sættes i gang den 31. august klokken 10

Stafet For Livet handler om at gøre en fælles indsats for kampen mod kræft og om at give de kræftramte og deres familier håb om, at man kan komme igennem sygdommen. Fighterne er med til at give håb ved at signalere de kampe, de har overvundet. Ved den første runde i stafetten viser fighterne noget af det gåpåmod, som det kræver at komme gennem en kræftsygdom.
Alle, der har eller har haft kræft, kan melde sig til at gå med i fighterrunden. Det kan man gøre på www.stafetforlivet.dk, hvor man også kan læse mere om arrangementet. Som fighter er man æresgæst til Stafet For Livet. Det er gratis at deltage i fighterrunden.
Man bestemmer selv, om man kun går med i fighterrunden eller også vil deltager i stafetten som del af et hold. Man går så længe, man ønsker og kan, og der er ingen krav om antal omgange eller timer, - man kan også vælge bare at komme op på atletikstadion og nyde stemningen og de mange underholdende indslag. Tilmelder man sig som fighter, vil man få nærmere besked om aktiviteter m.v., før stafetten skal løbe af stablen.
31. august og 1. september fra lørdag klokken 10 og 24 timer frem foregår stafetten på Atletikstadion ved Vejen Idrætscenter. Det koster 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn og unge under 18 år at deltage i stafetten. Overskuddet går til støtte af Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, patientstøtte og forebyggelse.

En sang for stafetten

En af de frivillige hjælpere – Mogens Krintel – har taget initiativ til produktion af en cd, som igen i år vil blive brugt lørdag aften klokken 22. Majbritt Skovbjerg synger under lysceremonien ”Vi vinder sammen,” der har musik af Mette Kathrine Jensen og tekst af Mogens Krintel. Man kan læse mere på www.stafetforlivet.dk.
Stafet For Livet er en international event mod kræft med stafetter i rigtig mange lande over hele verden. Kræftens Bekæmpelse er initiativtager til arrangementet, som arrangeres af lokale foreninger og ildsjæle.
Alle kan også støtte Stafet For Livet Vejen ved at sende 50,- kr. (+ alm.sms-takst) til STAFET6600 til 1277.

Publiceret 01 July 2013 10:00