Man skal ikke bo i Borup hvis man skal bruge en ambulance

Det er ikke i orden at man skal vente på en ambulance i over 25 min.
Onsdag aften faldt min veninde som er 87 år på de glatte sten på parkerings pladsen overfor Netto i Borup i øsende regnvejr.
Jeg måtte til kalde hjælp af nogle mennesker, som kom og hjalp med at ringe til 112. Samtalen med alarm centralen gik mest med, hvorvidt det var nødvendigt med at der skulle komme en ambulance eller hvad, og man ved jo at der hurtigt kan komme følgesygdomme såsom lungebetændelse m.m. når man bliver kold.
Min veninde var ved at gå af sit gode skind af smerter og kulde da hun lå i på de iskolde sten imens regnen væltede ned over hende.
Jeg havde desværre ikke noget jeg kunde dække hende imod regnen og kulden, kun et tæppe som jeg kunne lægge under hendes hoved.
Vi kunne ikke flytte hende, da man jo ikke ved hvad der evt. var brækket.
Det var trist at se, hvor ondt hun havde det, og man ikke kunne gøre noget andet end at vente.
Tænk at ligge på stenene og bare blive vådt helt ind til skindet og iskoldt  fordi man ikke mente det var nogen haste sag, det havde man prioriteret fra alarm centralen sagde ambulance folkene da de endeligt kom.
Jeg kan ikke forstå, at man som uddannede sygeplejeske og som varetager disse opgaver på en vagt central, kan sige, at dette her er ikke en høj proteriet sag især når hun blev oplyst at min veninde lå på stene i øsende regnvejr, og ikke kunne blive flyttet.
Obs! Min veninde havde brækket hoften.
Men stor tak skal lyde til de mennesker som kom hjalp, og som også blev helt gennemvåde indtil ambulancen endelig kom.

Publiceret 01 July 2013 13:30