Dimittender fra IBC Handelsgymnasiet Aabenraa.

Dimittender fra IBC Handelsgymnasiet Aabenraa.

149 handelsstudenter til dimission

Af
Mette Henriksen

”Gå efter at blive den bedste version af jer selv,” sagde rektor Mette Andersen i sin tale til årets dimittanter fra IBC Handelsgymnasiet i Aabenraa, som traditionen tro foregik i Sønderjyllandshallen.
”I er allerede godt på vej! Tag de valg, der skal til, og prøv ikke at tænke så meget på hvad de andre nu tænker, men mærk efter hvad i selv tænker og føler. Også når det er de svære valg - valg i for eksempel ikke aner hvad fører til og derfor kan være svære at overskue. For vi må aldrig blive bange for at træffe valg, selvom vi jo dybest set aldrig ved om det var det rigtige valg, vi traf – før langt senere. Det Kierkegaard så enkelt i 1843 udtrykte i sætningen: Livet forstås baglæns, men leves forlæns”.
Ved dimissionen modtog 14 dimittender et legat: Mads Brander Ravn modtog Anne Marie & Hans Jørgen Jensens legat, Maja Louise Nielsen modtog HKs legat, Pernille Sommer Christensen modtog Sydbanks Rejselegat, Morten Fly Christensen, Louise Hedegaard Damm, Patrick Behrens, Hanne Møller, Jesper Krag og Nadine Rask modtog alle et legat fra Erhvervsforeningen.
Christine Frank Sønnichsen, Michele Nicolaisen, Karsten Sørensen, Linette Odgaard og Søren Nyborg Pedersen modtog hver et legat fra IBC.

Pernille Sommer Christensen modtager Sydbanks rejselegat.

Pernille Sommer Christensen modtager Sydbanks rejselegat.

Publiceret 03 July 2013 14:00