Formanden for skolebestyrelsen på Lykkesgårdskolen, Mette With Hagensen, er tilfreds med, at byrådet har afsat 66 mio. kroner til renovering af Lykkesgårdskolen

Formanden for skolebestyrelsen på Lykkesgårdskolen, Mette With Hagensen, er tilfreds med, at byrådet har afsat 66 mio. kroner til renovering af Lykkesgårdskolen

66 mio. kroner til Lykkesgårdskolen

Varde Byråd afsatte tirsdag aften 66 mio. kroner til renovering af skolen

Af
Kim Schou

Allerede om få dage rives de første skimmelramte bygninger på skolen ned, og dermed kan eleverne møde op til august uden støj.
Med det aftalte beløb, er der foreløbig kun sat penge af til renovering og nybygning af 0.-6. klasse og specialklasserne og byggeriet påregnes færdigbygget om et par år.
Søren Laulund, Marianne B. Kristiansen og Kjeld Anker Espersen (A) fastholder, at det
skal være en skole for 0.-9. klasse.


 

Tilfreds formand

Formanden for skolebestyrelsen på Lykkesgårdskolen, Mette With Hagensen, er tilfreds med at der nu er sat et beløb på.
"Prognoserne viser jo, at der kommer elever nok til to spor o overbygningen, så derfor er det fint at vi kommer i gang og kan få en tidsramme sat på"
"Det gode er, at hverdagen fungerer, men tingene har været sat på stand by, og alle medarbejdere på skolen har brugt megen energi på få skolen til at fungere som den er," fortæller Mette With Hagensen.
"En af de ting der har været sat på stand by er værdiarbejdet i skolebestyrelsen, som har stået på standby et års tid på grund af skimmelsvamp sagen, men også lærerne i udskolingen har været dygtige til at tage initiativ til nytænkning. Dermed har tiden ikke kun stået stille, men vi kunne have nået længere, hvis der havde været en hurtigere afklaring," slutter Mette With Hagensen.

Publiceret 03 July 2013 06:00