35-40 medlemmer af den nye hundeførerklub tog del i den officielle åbning.

35-40 medlemmer af den nye hundeførerklub tog del i den officielle åbning.

Alle måtte op og hænge i teltet

Ny hundeklub i Vojens blev indviet med storm, torden og lynild

Af
Peter Rasmussen

Der var ingen grund til at indkøbe fyrværkeri til at fejre den officielle indvielse af hundeføreklubben DcH i Vojens. Vorherre sendte nemlig både storm, regn, torden og masser af lynild ned over pladsen på Overgårdsvej i Vojens, hvor åbningen fandt sted.
"Flere gange måtte alle mand op at hænge i teltdugen. Ellers var vores telt blæst væk," fortæller Frede Pedersen fra foreningen. Han kan berette, at alle tog det hele med højt humør - også hundene - og at selve åbningen blev ganske festlig:
"Vi havde spændt en snor ud mellem vores største og mindste hund. Og så tog kredsformand i DcH, Arne Andersen, sig af at klippe snoren."
Med sig havde kredsformanden en gave i form af en flot vandrepokal. Nu er det så op til klubben at finde ud af, hvorledes den skal kunne vindes.
Nu holder foreningen sommerferie frem til den 7. August. Allerede den 14. August klokken 19.00 starter et nyt hvalpehold. Hvis man gerne vil med på dette, kan man kontakte Frede Pedersen på telefon 74842126 eller 61386996 eller mail fp1499@bbsyd.dk.

Publiceret 03 July 2013 06:00