Fantastico Sonnyboy

Anmeldelse af årets sommerspil i Varde

Af
Af Kim Schou

Fremragende og atter fremragende
Varde Sommerspil 2013 høster topkarakterer. Denne fortolkning af den populære film, Den eneste Ene, opføres for første gang som en udendørs musical, men instruktør Carsten Friis har virkelig formået at få det bedste ud af alle skuespillerne.
I rollen som Sonny møder vi Tomas Ambt Kofod, som med sin italienske charme er et hit for Varde Sommerspil. Samspillet med Mona Britt Nykjær, som spiller Sus, er ganske enkelt formidabelt.
Man bliver tryllebundet fra første sekund. Og det varer forestillingen ud. I det hele taget er det gældende, at der sker så meget på scenen, at man skal holde øjne og ører åbne. Der er noget for øjne og ører hele tiden.
Det samme kan siges om Kasper Møller i rollen som Niller og Anne Helene Hørslev Nielsen som Lizzy.
Anne startede som seksårig hos Drabanterne i Ølgod og er debutant i 7-kanten. Det var simpelthen på tide. Hende kommer vi til at se mere til, og det samme håbes også om Kasper Møller som vi tidligere har oplevet som Udyret i Skønheden og Udyret i 2009. Hans sceneoptræden og sangstemme er i en klasse for sig selv.
Også Rachel Møller, som har spillet med i Varde Sommerspil siden 2010 funkler i sommerspillet. Nå ja så er der også ægteparret Jens Jager og Karin Egholm, som spiller henholdsvis fertilitetslæge og adoptionskonsulent. Med dem, ved man bare, at de leverer varen hver gang, og det er så sandelig også tilfældet her.
Koreografien er helt i top, tøjet og især de mange kjoler har vel aldrig været flottere, og når først hele holdet er på dansegulvet til korleder og dirigent Lisbeth Aagaard Madsens orkester, så kan man ikke lade være med at synge med og bevæge fødderne.
Af de mindre, men alligevel bærende roller skal også Lise Weis-Hansen i rollen som Mulle og Daniel Høi Nielsen som Knud nævnes. Man kan ikke lade være med at grine, når ”Mulle” med sin jyske charme tryllebinder os alle sammen, mens Daniel Høi Nielsen formår at spille den lidt tumpede Knud på sjællandsk facon.
Det er svært at stoppe, men alting har en ende. Èn ting er dog sikkert. Det vil være en STOR fejl at misse årets forestilling.
 
 
 
 

Publiceret 03 July 2013 11:09