Flere billetter til landsstævnets shows - til de hurtige

DGI’s landsstævne byder på shows i verdensklasse, og nu kan endnu flere overvære de spektakulære shows på Blue Water Arena. For en flad 50’er kan man nu købe en ståplads til åbningsceremonien. Og til de udsolgte festaftener er der frigivet ekstra pladser

Åbningsceremonien torsdag den 4. juli bliver et festfyrværkeri, som sjældent er set mage på Blue Water Arena og i Esbjerg. 15.000 deltagere er med i indmarchen, og mange har allerede sikret sig en billet til en plads på stadion for at få mest muligt med af showet, der starter kl. 19:00. Men der er plads til endnu flere tilskuere på ståpladserne, og derfor sætter landsstævnet nu billetprisen ned. For en flad halvtredser kan man opleve hele åbningsshowet fra en ståplads på arenaen.
Åbningsshowet er en rejse gennem spændende universer i selskab med DGI's Verdenshold, sangerne Jacob Sveistrup og Mette Uhrnfeldt og en masse andre spændende kunstnere og aktører med både lokalt og nationalt islæt. Der venter en unik oplevelse, hvor det helt store tema er - tag del i energien!
Statsminister Helle Thorning-Schmidt, DGI's formand Søren Møller og Esbjergs borgmester Johnny Søtrup står for åbningstalerne, og så venter det store show med ENERGIER.
Til festaftenerne fredag og lørdag er der blevet frigivet ekstra billetter på A tribunen. Pladserne var reserveret til gæster, leverandører og samarbejdspartnere, men flere har i sidste øjeblik meldt afbud, og det kommer nu landsstævnedeltagere og indbyggere i Esbjerg og omegn til gode. For 150,- kroner kan man nu købe en billet til pladserne og overvære de 4600 efterskoleelever give den gas i showet ”Fremtidens stjerner – en bevægende aften.”

Publiceret 03 July 2013 15:30