Over 350 gæster lagde vejen forbi Kjøge Mini-By mandag aften. (Privatfoto).

Over 350 gæster lagde vejen forbi Kjøge Mini-By mandag aften. (Privatfoto).

Kæmpesucces for Kjøge Mini-By

BYJUBILÆUM: Køge bys jubilæumsaften i mini-byen satte ny besøgsrekord for en time med 350 gæster.
 
Gæsterne gik i gåsegang, aldrig før er der brygget så meget kaffe på en aften, og der blev indtaget 2,5 kg småkager. Mærkelige tal for en succes, men det var fakta for Kjøge Mini-By, da der som et af de mange arrangementer i Køges 725 års byjubilæums festuge, var åbent hus på Strandvejen.
Ca. 350 besøgte mini-byen på denne dejlige lune sommeraften, og blev vist rundt og fik fortalt af de tre veloplagte guider, Anni Kock, Ulla Wentrup og Lise Skands.
- Men det var lidt for store hold at holde styr på, og vi kunne ikke sikre os, at alle hørte hvad vi fortalte på rundturen siger Lise Skands.
- Normalt når vi har guidede rundvisninger, har vi op til 25 personer at holde styr på. Nu var der gratis adgang til dette jubilæumsarrangement og det overgik alle forventninger. Hvert år i juli har vi aftenrundvisninger og det højeste antal vi har været oppe på, var 125 sidste år, hvor vi havde fem guider til at fortælle om mini-byen, siger Lise Skands videre.
For de køgensere og turister der ikke kom med på mandagens oplevelse, oplyser Kjøge Mini-By at der er aftenåbent kl. 19-20, onsdagene 3.-, 10.-, 17.-, 24. og 31. juli.
Der er entre på 50 kr., 10,- for børn og der bydes igen på kaffe og nyt lager af småkager.
Kjøge Mini-By har åbent alle ugens dage kl. 10.00-16.00, dog ikke med kaffe og småkager.
pm

(Privatfoto).

(Privatfoto).

(Privatfoto).

(Privatfoto).

(Privatfoto).

(Privatfoto).

null

Publiceret 03 July 2013 06:00