Det lokale økologiske fødevarefællesskab holder kunsthåndværkermarked i Det Grønne Hus. (Arkivfoto: JCJ).

Det lokale økologiske fødevarefællesskab holder kunsthåndværkermarked i Det Grønne Hus. (Arkivfoto: JCJ).

Kunsthåndværkermarked ved Køge å

Køge Økologiske Fødevarefællesskab inviterer til kunsthåndværkermarked i Det Grønne Hus lørdag den 7. september

KUNSTMARKED: Der er kunsthåndværkermarked i Det Grønne Hus i Køge lørdag den 7. september klokken 10-15, hvor kunstnere fra nær og fjern vil både fremvise og sælge deres værker.
Arrangør er Køge Økologiske Fødevarefællesskab, KØFF, som inviterer områdets kunstnere til at deltage.
- Vi håber, at mange lokale kunstnere har lyst til at udstille og sælge deres værker i de smukke omgivelser ned til Køge å, siger Jytte Hylleberg fra fødevarefællesskabet, som også selv udstiller et bredt udvalg af sine ting på dagen.
Gæstekunstner Hanne Munk Kure fra Skagen fremviser og sælger også sine ting på markedet, og i fødevarefællesskabet håber man på stor opbakning til arrangementet.
Køge Økologiske Fødevarefællesskab opstiller pavilloner i haven, hvor det vil være muligt at udstille sine ting. Interesserede kan tilmelde sig på cafe@koeff.dk - og KØFF opfordrer til at sende billeder af værker med i mailen.
KØFF-cafeen serverer i dagens anledning kunstneriske, små anretninger samt kaffe, the og kage. Og Køge Økologiske Fødevarefællesskab sælger også prøveposer med økologiske grøntsager til både medlemmer og ikke-medlemmer.

Publiceret 03 July 2013 12:00