Fra torsdag den 12. september vil Køge Postkontors ekspedition få til huse hos Kvickly i Vestergade i Køge. (Foto. SKJ).

Fra torsdag den 12. september vil Køge Postkontors ekspedition få til huse hos Kvickly i Vestergade i Køge. (Foto. SKJ).

Køge Postkontor flytter ind i Kvickly i Vestergade

- og får bedre åbningstider.

KØGE: Post Danmark flytter posthuset på Jernstøbervænget 2 til Kvickly på Vestergade 23. Her kan kunderne se frem til længere åbningstider.
- Aftalen med Kvickly giver vores kunder langt bedre åbningstider end dem, de kender fra posthuset i dag. Vi glæder os til at tilbyde kunderne en bedre tilgængelighed, og vi ser frem til samarbejdet med Kvickly i det kommende varehus på Vestergade 23. Her kan man hente breve og pakker og købe frimærker fra kl. 8.00 til kl. 20.00 på hverdage og fra kl. 8.00 til kl. 18.00 i weekenden, siger Tonny Povlsen, kundechef i Post Danmark.
Hos Kvickly vil kunderne – ud over de længere åbningstider – få adgang til at benytte Western Union. Derudover kan de forvente samme service og rådgivning som på posthuset. Første åbningsdag er torsdag den 12. september.
- I det nye posthus hos Kvickly vil man møde to kendte ansigter fra Køge Posthus, der vil være klar til at betjene kunderne. Vi ved fra andre steder i landet, at kunderne hurtigt bliver glade for de lange åbningstider og for at kunne klare indkøb og postforretninger samme sted, siger Tonny Povlsen.
I posthuset hos Kvickly vil man både kunne hente og sende pakker og rekommanderede breve, betale regninger og købe frimærker og pakkelabels. Betaling af regninger, rekommanderede breve m.v. vil kunne klares på hverdage fra kl. 11.00 til kl. 17.30 og på lørdage fra kl. 10.00 til kl. 13.00. Kun Billetnet servicen følger ikke med.
Pakkeautomaten Døgnposten, som i dag ligger på Jernstøbervænget 2, vil blive på den nuværende adresse. Flytningen af posthuset får heller ingen betydning for postomdelingen i området. Distributionsafdelingen forbliver nemlig på Jernstøbervænget.
pm

Publiceret 11 July 2013 10:00