Team Rynkeby Trekanten er klar til at tage afsted mod Paris den 13. juli.

Team Rynkeby Trekanten er klar til at tage afsted mod Paris den 13. juli.

Livgarden sender Team Rynkeby af sted fra Kolding

Team Rynkeby Trekanten sendes af sted mod Paris af 120 gardere fra Den Kongelige Livgarde

Til daglig passer de på dronningen, men den 13. juli skal 120 gardere fra Den Kongelige Livgarde give rytterne fra Team Rynkeby Trekanten den sidste afskedssalut i Kolding, når velgørenhedscykelholdet triller ud på sin godt 1.300 km lange cykeltur til Paris for at samle penge ind til Børnecancerfonden.

Garderne er i Kolding til den såkaldte 'Blå Fest', som markerer afslutningen på gardernes rekruttid, og vil sende Team Rynkeby af sted fra Hotel Comwell Skovbrynet Kolding kl. 10:15.

Inden da er Team Rynkeby-rytterne fra Trekantsområdet blevet præsenteret i Kolding Storcenter, som serverer kaffe og morgenbrød for alle fremmødte kl. 9.
Kl. 9:30 vil der være taler af blandt andre regionrådsformand og tidligere Team Rynkeby-rytter Carl Holst, og kl. 10 triller Team Rynkeby Trekanten mod Comwell-hotellet, hvor garderne altså tager imod.

985 ryttere og 21 hold

Team Rynkeby består i 2013 af 985 cykelryttere og 210 hjælpere fordelt på 14 danske, seks svenske og ét finsk hold.
Holdene starter fra forskellige byer i Danmark og Sverige den 12. og 13. juli og ankommer samtidig til Paris den 19. juli, hvor de sidste 14 km ind til Eiffeltårnet bliver kørt i samlet flok med fransk politieskorte.
Det er 12. gang, at Team Rynkeby kører mod Paris for at samle penge ind til børn med kræft – men det er blot anden gang, at der er et hold med fra Trekantsområdet.
Sidste år indsamlede Team Rynkeby 14,3 mio. kr. til Børnecancerfonden. Donationen fra Team Rynkeby udgjorde dermed godt halvdelen af Børnecancerfondens samlede budget.

Publiceret 11 July 2013 07:00