Pynt din cykel og vind en ny

Den flotteste cykel i cykelringridningen belønnes med en ny cykel fra Fri BikeShop

Der forventes mange flotte og farverige cykler på vejene, når Børnelandets årlige cykelringridning skydes i gang med et stort optog gennem byen lørdag den 13. juli kl. 13.30.
Der kæmpes i år både om en cykel i førstepræmie i konkurrencen i galgerne og en cykel til ejeren af den flottest pyntede cykel.
For første gang bliver den flottest pyntede cykel kåret via en online afstemning. Alle deltagerne kan uploade et billede af deres cykel via mobiltelefonen eller computeren til Børnelandets Facebookside.
Den cykel, som har flest stemmer den 20. juli, vinder konkurrencen og en spritny børnecykel sponsoreret af Fri BikeShop.
"Vi håber på masser af kreative og flotte cykler i vores optog og håber, at mange vil gå online og stemme. Har man ikke Facebook kan man sende billedet via mail, og Børnekomitéens vil sørge for at uploade billedet, så alle kan være med i konkurrencen," forklarer Benny Engelbrecht, formand for Børnekomiéen.
Optoget begynder ved Fri BikeShop på Alsgade og går via Perlegade til Ringriderpladsen. Deltagerne ledsages af Sønderborg Gardens Sambaorkester, maskotten Maliq fra Broager Sparekasse og Universe-professorens lærlinge på segways.

Fakta

For at deltage skal man uploade billedet på www.facebook.com/6400borneland eller sende en mail til 6400borneland@gmail.com.

Publiceret 11 July 2013 21:00