Ugnerne, Vestergade i Køge er lukket - men starter op igen som webshop. (Arkivfoto: JCJ).

Ugnerne, Vestergade i Køge er lukket - men starter op igen som webshop. (Arkivfoto: JCJ).

Uglerne i Køge fortsætter - men som webshop

BUTIKSNYT: Køges populære børnetøjsbutik, Uglerne, Vestergade 19, lukkede i sidste uge. Men nu er der godt nyt til de mange forældre, der ærgrer sig over, at de ikke længere kan handle i butikken.
Fra begyndelsen af efteråret kan de nemlig fortsat købe tøj hos Uglerne, blot på internettet. Her vil Uglernes webshop åbne igen, når den nuværende ejer af butikken, Tanja Hansen, overdrager Uglerne til Pia Wad.
- Jeg glæder mig rigtig meget til at videreføre Tanjas linje med kvalitet, lækkert design og god, personlig betjening, siger Pia Wad, der som småbørnsmor selv har været en flittig kunde hos Uglerne, siden butikken åbnede i 2011.
- I webshoppen vil der være et bredt udvalg af både sødt og sejt tøj til piger og drenge i alderen fra 2 til 12 år. Uglerne fortsætter således i den gamle butiks ånd med mærker som f.eks. Wheat, Vingino og Petit by Sofie Schnoor, men der vil også være nye, spændende og mere sjældne varer at finde i Uglerne på nettet, fortæller Pia Wad, som p.t. arbejder på at udvikle en forretningsform, der kan give kunderne nogle fordelagtige handelsvilkår.
Uglernes kunder kan endvidere se frem til en webshop, der favner bredere end almindelig internethandel.
- Kunderne skal have mulighed for at 'kigge med fingrene', og derfor vil det blive muligt at arrangere aftener med homeshopping, hvor jeg kommer ud i folks private hjem og præsenterer varerne, fortæller Pia Wad.
Grundlæggeren af Uglerne, Tanja Hansen, er glad og lettet over, at Uglerne bliver båret videre, selvom butikken lukker.
- Jeg er lykkelig over, at Pia med sit store engagement fortsætter webshoppen, siger Tanja Hansen.
www.uglerne.com forventes at åbne i midten af august. Der vil være fri levering i Danmark på alle ordrer, og kunderne kan glæde sig til en god oplevelse ved at handle i shoppen.
pm

Publiceret 11 July 2013 15:00