Lars Lilholt Band besøger Kolding den 24. august.

Lars Lilholt Band besøger Kolding den 24. august.

Lars Lilholt band og kvinderne besøger Kolding

Lars Lilholt Band har i år følgeskab af fire kvindelige gæstesolister, når de besøger Kolding den 24. august

Lars Lilholt Band er godt i gang med årets sommertour, der den 24. august fører orkesteret til Kolding. Og som det plejer med Lars Lilholt Band, er intet som det plejer.
De lyse nætters orkester er nemlig i år udvidet med fire kvindelige gæstesolister. Fløjtenisten Tine Lilholt er tilbage og vil blæse folkemusik ind over rocken.
Perkussionisten Simona Abdallah vil krydre med eksotiske arabiske trommer. Sangeren Pia Trøjgaard vil samle alle korstemmerne, og operasangeren Laura Flensted-Jensen vil udvide bandets udtryk med sin sangkunst.
Allerede ved den første fælles prøve sad Lars Lilholt efter sigende i øverummet med et kæmpesmil. Aldrig har hans musik lydt så vild, lyrisk, eksotisk, fremmed og gam¬mel¬kendt på en gang.
”Det er den bedste gave jeg kan få i mit jubilæumsår” udtaler Lars, der har været professionel rejsende i musik i 40 år. Lilholtband har eksisteret i 30 år og hovedpersonen selv fyldte 60 i marts. Når Lars Lilholt Band 24. august gæster Amfiscenen i Kolding lover bandet musik fra alle fire årtier, Lars Lilholt har turnéret som musiker.
Hosekonen fra 1978, Fandens Fiol fra 82, Kald det kærlighed , Jens langkniv, Hvide dværg, Café Måneskin, kong Pukkelryg, Dansen går, Mikkel han var død og mange flere gamle sange samt prøver på det nyeste album Stilheden bag støjen der solgte til guld før jul og toppede hitlisterne.

Publiceret 21 July 2013 10:00