En ny attraktion og fotomulighed for turister? Hans Staghøj ved den skæve lygtepæl på Langgade i Augustenborg. Foto: Svend Mikael Larsen

En ny attraktion og fotomulighed for turister? Hans Staghøj ved den skæve lygtepæl på Langgade i Augustenborg. Foto: Svend Mikael Larsen

Den skæve lygtepæl i Augustenborg

Af
Af Svend Mikael Larsen

Sidste år var Hans Staghøj i Italien hvor han bl.a. fik set det skæve tårn i Pisa. Siden den 5. december har han også kunnet nyde synet af en skæv lygtepæl på Langgade i Augustenborg overfor indkørslen til Skovvænget, hvor han bor.
"Sådan har den set ud, siden den blev påkørt den 5. december sidste år," fortæller han.
"Og det sjove ved det er, at der kort efter i januar kom nogen og skiftede pæren i den. Men de havde åbenbart ikke fået besked på også skifte den ud eller at rette den op, for den står stadig og hælder slemt til siden," smiler Hans Staghøj.
"Forklaringen var dengang, at jorden var frossen, men den undskyldning kan de vist ikke bruge længere," griner han.
Hos kommunens Vej & Park afdeling oplyser man, at vedligeholdelsen af gadebelysningen i kommunen er udliciteret til firmaet EL:CON med hovedsæde i Århus, og herfra lyder meldingen, at der snarest vil blive taget hånd om lygtepælen.
Indtil da kan den skæve lygtepæl i Augustenborg passende indgå i områdets turistattraktioner som en oplagt fotomulighed, mener Hans Staghøj.

Publiceret 22 July 2013 11:52