Sommermusik på Varde Torv lørdag d. 3. august i tidsrummet ca. 11.00 -13.30. I øvrigt den sidste koncert i runden af ”sommermusik på torvet”.

Sommermusik på Varde Torv lørdag d. 3. august i tidsrummet ca. 11.00 -13.30. I øvrigt den sidste koncert i runden af ”sommermusik på torvet”.

Daniel tager drengene med

en ”gammel” Vardedreng vender tilbage til hjembyen med sit orkester….

Af
Kim Schou

Der er lagt op til fest i gaden og højt humør, når Vardedrengen Daniel Weimann Lauridsen d. 3. august 2013 tager sit orkester med til lørdagsjazz på torvet i Varde. Daniel eller Dalle, som bandet kalder ham, trådte sine første musikerskridt i Varde Garden, hvor han lærte at spille trompet. Hurtigt fik han smag for at underholde et publikum og sprede glæde igennem musikken, og allerede her spirede drømmen om at stå i spidsen for sit eget orkester i den unge drengs hoved. Dalle fik, efter en ellers god og tryg opvækst i Varde, som så mange andre lyst til at opleve mere af verden, og jobbet i Søværnets Tamburkorps gav ham muligheden, så derfor flyttede han til København med drømmen om at lede sit eget orkester i stadigt god behold. I Tamburkorpset mødte Daniel en række ligesindede – unge, friske gutter med kærlighed til god musik og en festlig stemning, og før de havde set sig om, var ”Dalles Partyband” en realitet, og bandet begyndte at spille til fester og på gader og stræder. Selvom Daniel i dag har travlt med at studere til søofficer, samles drengene stadig, når der er mulighed for at spille et smil frem hos et andet menneske, og selve drivkraften bag er da også, efter bandets eget udsagn: ”Dét at se et ansigt lyse op og at gøre andres dag bedre”. Dalles Partybands perlerække af hits og evergreens er derfor blevet spillet alle mulige steder - helt fra bodegaer og gadehjørner til hospitalet for en kræftsyg. Den gode fornemmelse i maven efter at have gjort sin omverden gladere er da også grunden til, at Daniel stolt ser frem til at kunne præsentere orkesteret i sin fødeby, og selvom København og omegn foreløbigt har fået mest glæde af det unge messingblæserorkester, glæder drengene sig, hver gang muligheden for at spille for de jyske rødder byder sig. Er du en af dem, hvis lørdag gerne må blive lidt bedre, så tag til torvet i Varde d. 3. august kl. 11 og nyd sommeren, selskabet, livet og Dalles Partyband.

Publiceret 01 August 2013 10:00