Alene i år har Audi ansat 10 ekstra medarbejdere.

Alene i år har Audi ansat 10 ekstra medarbejdere.

Det kører for Audi

Audi i Fredericia er vokset støt siden den nye terminal stod færdig for fire år siden. Alene i år har Audi ansat ti ekstra medarbejdere - og forventer at sælge over 100 Audier om måneden

Siden Audi i 2009 slog dørene op for sit helt nye bilhus i Fredericia, der med sine 10.200 kvadratmeter er Nordens største bilhus, har bilhuset haft så travlt på serviceværkstedet, pladeværkstedet og i forretningen, at antallet af medarbejdere er mere end fordoblet og nu er oppe på flere end 70. Alene i år har Audi Fredericia ansat ti nye medarbejdere for at kunne følge med den positive udvikling.
"Vi har mere travlt i hele huset end nogensinde før, og vi er på blot få år vokset meget hurtigere end forventet. Det går fremad for både nye og brugte biler og flere har fået øjnene op for Audis stærke både større og mindre modeller. Vi har på kort tid bygget en stor, loyal kundekreds op og forventer at komme op på 1500 solgte biler i år, hvilket vil være en stigning på 36 procent i forhold til sidste år," siger Kim Sørensen, direktør hos Audi Fredericia.
Audi, der er et såkaldt premium-brand, har haft succes med at vinde markedsandele i Danmark og giver med over 5.200 indregistreringer i Danmark i 2012 de nærmeste konkurrenter baghjul.

Tilpasser sig kunderne

Den store fremgang hos Audi Fredericia betyder, at to ekstra lifte nu tages i brug på værkstedet og der ændres lidt i indretningen for at få mere plads og for at sikre kunderne den ekstraordinære Audi-oplevelse.
"Efter år med solid vækst skal vi til at stabilisere vores forretning. Selvom vi har fået mere travlt, skal kunderne fortsat have den gode service – og lidt til. Derfor har vi opjusteret vores bemanding og har hele tiden fokus på at levere den bedste totaloplevelse for vores kunder. Vi ved, at kunderne, nye som eksisterende, forventer et vis serviceniveau hos et brand som Audi, og det arbejder vi konstant på at opretholde," siger Kim Sørensen.


Publiceret 01 August 2013 09:00