Det blev Esbjerg Motorsport, der trak det længste strå, da der onsdag aften blev kørt topopgør i Dansk Metal Speedway League.

Det blev Esbjerg Motorsport, der trak det længste strå, da der onsdag aften blev kørt topopgør i Dansk Metal Speedway League.

Esbjerg sejrer i topopgøret mod Fjelsted

Esbjerg vandt topopgøret mod Fjelsted og overtager fynboernes førsteplads i ligaen. Helstødt holdindsats, lyder det fra Esbjerg, hvor gulddrømmene har fået liv.

Det blev Esbjerg Motorsport, der trak det længste strå, da der onsdag aften blev kørt topopgør i Dansk Metal Speedway League. Mod Team Fjelsted, der kørte på hjemmebane og inden matchen indtog førerpositionen i ligaen, sejrede Esbjerg med cifrene 40-43 og fravrister dermed fynboerne fra toppen.
Det var anden gang i denne sæson, at Esbjerg slog Fjelsted og dermed napper de også bonuspointet. Ifølge Esbjerg-holdlederen kom sejren i hus efter en kollektiv indsats.
"Det var en helstødt holdindsats. Det her en af de større sejre for os, for Fjelsted har et fantastisk hold på papiret"” siger Ib Pedersen, holdleder i Esbjerg, der dog særligt glædede sig over Rene Bach og Mikkel Bechs kørsel.

Hans Andersen i problemer

Der var på forhånd dømt topopgør idet det var den aktuelle nummer et og to i Dansk Metal Speedway League, der mødtes. Og de to klubber formåede til fulde at leve op til forventningerne.
Aftenens topscorer blev Fjelsted kaptajn, Peter Kildemand, der kørte hele 15+1 point ind til sin klub. Desværre for ham og holdet havde andre af Fjelsteds andre topkørere deres problemer at se til.
Eksemelvis Hans Andersen, Fjelsteds A-kører. Han formåede kun at lave 5+2 point efter en start, hvor han kun havde skravet to point sammen efter sine fem første heat.

Øjner god sæson

For ligaens aktuelle duks, Esbjerg, giver sejren gode perspektiver for resten af sæsonen.
"Vi har taget et skridt mod guldet,” siger Ib Pedersen, holdleder i Esbjerg, der også understreger, at intet er afgjort og at sæsonen er lang."

Publiceret 01 August 2013 09:15