Magda Dos Santos fra Køge (yderst til højre) er med til at danse mod cancer i Herfølgehallen den 24. august, og hun håber på stor opbakning til velgørenhedsarrangementet.

Magda Dos Santos fra Køge (yderst til højre) er med til at danse mod cancer i Herfølgehallen den 24. august, og hun håber på stor opbakning til velgørenhedsarrangementet.

Dans mod kræft i Herfølgehallen

Zumbainstruktør Magda Dos Santos opfordrer alle til at støtte op om den glade dansedag i Herfølgehallen, hvor der danses penge ind til Foreningen Cancerramte Børn.

ZUMBA:  Sidste år organiserede 120 instruktører zumba i 19 haller landet over og samlede 250.000 kroner ind, men i år er ambitionsniveauet endnu højere, når der endnu en gang skal danses for at støtte Foreningen Cancerramte Børn.
- Zumba er ikke blot godt for velværet, det kan også redde menneskeliv. Og ikke mindst børneliv. Lørdag den 24. august klokken 13 vil mere end 300 instruktører i helle landet være klar til at give deltagerne i 40 haller landet over glæde ved hjælp af musik, dans og motion, mens de samtidig støtter Foreningen Cancerramte Børn, fortæller Magda Dos Santos, der er zumbainstruktør og ansvarlig for arrangementet i Herfølge Hallen.
De fremmødte kommer ikke til at svede forgæves i sommervarmen. De 250.000 kroner, zumbaglade mænd og kvinder samlede ind sidste år, gik ubeskåret til Foreningen Cancerramte Børn, og igennem dem har de gjort en stor forskel, ifølge formand Jan Johnsen.
- Med pengene fra Danser mod Cancer kan vi tilbyde kræftramte børn flere arrangementer og aktiviteter, som vi ellers ikke havde råd til. Så det betyder uendelig meget, at folk støtter op om det, siger han.
Foreningen Cancerramte Børn bruger blandt andet pengene på familie-, og teenageweekender, biografture og dagsture til Legoland, Fårup Sommerland og zoologiske haver, og pengene kommer børn over hele Danmark til gode.
- Vi danser i Herfølgehallen og opfordrer alle, der har lyst til at være med, til at møde op den 24. august klokken 13, når vi sætter gang i festen. Der bliver en masser aktivitet til voksne og børn. Man kan også sende en sms med teksten cancerbarn til 1231, for derved at støtte sagen med 100 kroner, siger Magda Dos Santos.
Se mere på www.dancermodcancer.dk. Billetter købes på www.billetto.dk - søg efter "danser mod cancer Herfølge".

Publiceret 11 August 2013 07:00