Heidi Noer-Hvarre og hendes mand, Michael, tilbyder hjælp til alle de praktiske ting omkring et bryllup.

Heidi Noer-Hvarre og hendes mand, Michael, tilbyder hjælp til alle de praktiske ting omkring et bryllup.

Få praktisk hjælp til livets største fest

TwoHearts i Strøby tilbyder hjælp til planlægning og gennemførelsen af det store bryllup.

BRYLLUP: Skal I holde bryllup, og vil I have ro til at nyde festen og gæsterne, mens andre tager sig af alle de praktiske ting?
Så få hjælp af en bryllupsplanlægger. Lokalt finder man firmaet TwoHearts, der er baseret i Strøby. Firmaet blev oprettet den 1. januar, og allerede nu er der godt gang i forretningen.
TwoHearts drives af Heidi og Michael Noer-Hvarre, og de har blandt andet allerede været med til at holde et bryllup for 60 mennesker i København, hvor de stod for alt fra booking af lokalitet og udarbejdelse af menukort til at lave en detaljeret plan for dagen.
- Typisk bruger folk en bryllupsplanlægger, fordi det er en stor og vigtig fest med mange detaljer, der skal holdes styr på, og det er rart at kunne overlade til andre. Med vores hjælp kan parret holde fokus på at nyde festen, siger Heidi Noer-Hvarre.
Det kræver meget tillid at involvere andre mennesker i planlægningen af det, der for mange er livets største fest, og derfor lægger TwoHearts blandt andet meget vægt på forberedelserne og på at få afstemt forventningerne, så dagen bliver nøjagtig, som brudeparret forestiller sig.
"Med mange års erfaring inden for koordination, planlægning og gennemførelse af fester for op til flere hundrede personer skaber vi eksklusive bryllupper og sørger for, at jeres drømme om et helt fantastisk og gennemført bryllup bliver til virkelighed," lover TwoHearts på sin hjemmeside.
Både Heidi og Michael Noer-Hvarre har mange års erfaring med afholdelse af større fester, og de har bygget deres firma op omkring en trebenet forretning. Udover bryllupsplanlægning driver de også en webshop med alt til den store dag - lige fra søde sager til bryllupstøj. Dertil kommer, at man også tilbyder slankerådgivning.
- Jeg er uddannet kostvejleder og slankekonsulent, så jeg kan også hjælpe, hvis bruden ønsker at smide et par kilo op til den store dag, siger Heidi Noer-Hvarre, der sammen med Michael kan være involveret i alt fra fem til 70 timer før, under og efter et bryllup - afhængig af kundernes behov og ønsker.
- Og det er et fantastisk område at arbejde med, for man møder lutter glade mennesker - og også en enkelt bridezilla en gang imellem, siger hun med et smil.
Læs mere på www.twohearts.dk.

En bryllupsplanlægger kan være med til at hjælpe brudeparret med at slappe af og nyde den store dag.

En bryllupsplanlægger kan være med til at hjælpe brudeparret med at slappe af og nyde den store dag.

Publiceret 11 August 2013 11:00