David Wilby, Klinikken LAKOS.

David Wilby, Klinikken LAKOS.

Familiens Zoneterapeut i Vemmedrup skifter navn

Familiens Zoneterapeut skifter navn til Klinikken LAKOS og tilbyder fremover en række forskellige behandlingsmuligheder.

SUNDHED: Efter fire år som praktiserende zoneterapeut, en del efteruddannelser og oplæring i nye færdigheder vælger Familiens Zoneterapeut v/David Wilby nu at skifte virksomhedens navn og logo.
- Jeg har udvidet mine behandlingsmuligheder i løbet af de sidste par år og kan nu tilbyde massage, øreakupunktur og tankefeltterapi ud over zoneterapi. Så det er en naturlig udvikling at ændre firmanavnet til noget mere tidssvarende, fortæller David Wilby.
- Jeg har samtidigt opdateret min hjemmeside, købt et online bookingsystem og renoveret klinikken, så det er næsten som at starte på en frisk. fortæller han.
Familiens Zoneterapeut, eller Den Rullende Zoneterapeut som det hele startede med, hedder nu Klinikken LAKOS, og hjemmesiden hedder www.lakos.dk.
- Da jeg skulle finde på et nyt navn, som både skulle fortælle lidt om hvad jeg tilbyder og lyde indbydende, var det svært at holde navnet kort og rammende. Det endte så med LAKOS, som er en forkortelse af Lindring Af Krop Og Sjæl. Zoneterapi og massage arbejder primært med fysisk lindring, mens tankefeltterapi virker mod psykisk lidelse som angst, vrede og fobier. Jeg har erfaret at mine klienter ikke kommer og søger en bestemt behandlingsform, de søger lindring. Nogle foretrækker en behandlingsform frem for en anden, men de forventer, at jeg som terapeut vælger den mest virksomme behandling for netop deres behov, og at mine behandlinger lindrer deres symptomer, forklarer David Wilby om navnet.
Klinikken LAKOS tilbyder en gratis behandling til alle klienter i løbet af august og september. Som noget nyt bliver hver tiende behandling desuden.
Læs mere om klinikken og behandlingsmuligheder på www.lakos.dk.
mr

Publiceret 11 August 2013 17:15