Motion er sundt, og gør man det på jobbet, så får man ovenikøbet løn imens.

Motion er sundt, og gør man det på jobbet, så får man ovenikøbet løn imens.

Hvor mange skridt går du mon på én dag?

I år handler kampagnen Arbejdspladsen Motionerer om at tælle skridt i ugerne 38, 39 og 40

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man går 10.000 skridt om dagen. I år sætter kampagnen ”Arbejdspladsen Motionerer” fokus på, netop hvor mange skridt man tager i løbet af en dag.
Kampagnen handler om at få gang i benene og gået nogle skridt enten alene eller måske sammen med kollegerne. Hvis man går langt nok, deltager man i lodtrækningen om 50.000 kr. skattefrit.
Hvis man har lyst til at være med, skal man samle et hold fra arbejdspladsen, som alle har lyst til at motionere, støtte hinanden og dyste indbyrdes. Udnævn en holdkaptajn, som står for tilmelding på hjemmesiden www.taelskridt.dk senest mandag den 16. september.
I løbet af de tre uger kampagnen kører, skal holdet forsøge at gå mindst 10.000 skridt dagligt, og al motion eller skridt i løbet af dagen tæller med.
På kampagnens hjemmeside er der en omregner, der kan hjælpe med at omregne de forskellige motionsformer, hvor det er svært at benytte en skridttæller.
De daglige skridt skal registreres på hjemmesiden www.taelskridt.dk. Her kan man også læse om mulighederne for at indsende oplysningerne med sms eller via en app.
For at være med i kampagnen skal man have en skridttæller. Der kan tilmeldes hold fra 1 person og opefter.

Publiceret 11 August 2013 11:45