(Colourbox).

(Colourbox).

Yoga - et moderne træningsalternativ

YOGA: Yoga er blevet populært i Danmark og overalt oprettes yoga hold med forskellige typer tilbud.
Yoga er blevet et moderne træningsalternativ for den danske befolkning, fordi det giver styrke, fleksibilitet, udholdenhed, ro, men vigtigst af alt kropsbevidsthed.
Yogaen tager udgangspunkt i den individuelle krop og guider den i den retning, der er rigtigt for det enkelte menneske. Så ligegyldigt om du kan bøje dit ben 50 cm eller 1 cm får du noget ud af det.
I Vemmedrup bydes der hver mandag, med start den 19. august, på to former for yoga. Blid yoga dyrkes mandag kl. 15.45-17.15 i den lille hal i Vemmedrup. Den blive klasse er for dem, som gerne vil have en rolig tilgang gil yoga. Den passer til alle uanset alder og fysisk form. Målet er at finde ind i stillingerne i roligt tempo, at finde psykisk og fysisk balance og få det bedste ud af dig selv, både på klassen og hjemme.
Kl. 17.30-19.00 dyrkes yoga i SFO'ens lokale i Vemmedrup. I Hata Yoga er tempoet højere, men målet er det samme. At finde psykisk og fysisk balance og indre ro.
Kontakt yogalærer Merete Hansen og få yderligere oplysninger på tlf. 4036 2881 eller på mail merete@meerayoga.dk. Kurserne slutter mandag den 16. december.
pm

Publiceret 11 August 2013 08:00