Skitse til Køge Park. (Arkitekterne Køge A/S).

Skitse til Køge Park. (Arkitekterne Køge A/S).

Vigtigt vi kommer videre til Fase 2

Af
Per Møller

STADIONPROJEKT: Det var en travl tirsdag for Økonomiudvalget i Køge kommune med flere store ting på dagsordnen – det ene af dem projekt Køge Park.
Det ordinære møde blev tidligt tirsdag morgen indledt med et ”formøde” med HB Køges bestyrelse, der som kommunens lokomotiv indenfor eliteidræt er forgangsmænd for at få skabt moderne faciliteter for alle idrætsgrene i kommunen – både for bredde som elite.
- Vi havde et rigtigt godt møde med HB Køge hvor parterne fik konfronteret hinanden med de udfordringer der er i forbindelse med Køge Park. Økonomiudvalget arbejder videre med at få kigget ordentligt på de økonomiske udfordringer der er for kommunen. Bl.a. har vi videresendt spørgsmålet til Indenrigsministeriet hvor meget kommunen skal deponere for at gennemføre projektet. Vi sætter profesionelle vurderingsfolk på at værdisætte grundene som Køge Park skal opføres på, og håber på den måde at skabe en situation at investorerne til Køge Park køber grundene som de skal bygge på og at de penge kommunen får for grundene svarer til det beløb vi får meldt tilbage om skal deponeres, således at vi ikke dræner kommunens pengekasse. Vi venter spændt på at få en tilkendegivelse fra Indenrigsministeriet – hvorefter vi kan få sendt sagen videre til Fase 2, fortæller Flemming Christensen (C), der er medlem af Økonomiudvalget.
- Og det at få sendt sagen videre til Fase 2, er meget vigtigt, siger Flemming Christensen. Herfra kan vi så komme videre og vores konsulent på sagen, Per Bendix, kan komme videre i sit arbejde – bl.a. det nok så væsentlige at få samlet investorerne. Og viser de mange økonomiske spørgsmålstegn sig at være positive – jamen så rykker vi. Men viser meldingerne fra Indenrigsministeriet  sig at være med tommelfingeren nedad – så har vi en ny situation hvor vi må kigge på en plan B, siger Flemming Christensen videre.
Umiddelbart vurderer Flemming Christensen situationen til at være positiv.
- Jeg er optimist – det skal lykkes. Det vil blive stort for Køge kommune og for idrætten i kommunen, slutter han.

STADIONPROJEKT: Det har været en travl tirsdag for Økonomiudvalget i Køge kommune med flere store ting på dagsordnen – det ene af dem projekt Køge Park. Det ordinære møde blev tidligt tirsdag morgen indledt med et ”formøde” med HB Køges bestyrelse, der som kommunens lokomotiv indenfor eliteidræt er forgangsmænd for at få skabt moderne faciliteter for alle idrætsgrene i kommunen – både for bredde som elite.
- Vi havde et rigtigt godt møde med HB Køge hvor parterne fik konfronteret hinanden med de udfordringer der er i forbindelse med Køge Park. Økonomiudvalget arbejder videre med at få kigget ordentligt på de økonomiske udfordringer der er for kommunen. Bl.a. har vi videresendt spørgsmålet til Indenrigsministeriet hvor meget kommunen skal deponere for at gennemføre projektet. Vi sætter profesionelle vurderingsfolk på at værdisætte grundene som Køge Park skal opføres på, og håber på den måde at skabe en situation at investorerne til Køge Park køber grundene som de skal bygge på og at de penge kommunen får for grundene svarer til det beløb vi får meldt tilbage om skal deponeres, således at vi ikke dræner kommunens pengekasse. Vi venter spændt på at få en tilkendegivelse fra Indenrigsministeriet – hvorefter vi kan få sendt sagen videre til Fase 2, fortæller Flemming Christensen ©, der er medlem af Økonomiudvalget.
- Og det at få sendt sagen videre til Fase 2, er meget vigtigt, siger Flemming Christensen. Herfra kan vi så komme videre og vores konsulent på sagen, Per Bendix, kan komme videre i sit arbejde – bl.a. det nok så væsentlige at få samlet investorerne. Og viser de mange økonomiske spørgsmålstegn sig at være positive – jamen så rykker vi. Men viser meldingerne fra Indenrigsministeriet sig at være med tommelfingeren nedad – så har vi en ny situation hvor vi må kigge på en plan B, siger Flemming Christensen videre.
Umiddelbart vurderer Flemming Christensen situationen til at være positiv.
- Jeg er optimist – det skal lykkes. Det vil blive stort for Køge kommune og for idrætten i kommunen, siger.Flemming Christensen (C). (Arkivfoto: JCJ).

STADIONPROJEKT: Det har været en travl tirsdag for Økonomiudvalget i Køge kommune med flere store ting på dagsordnen – det ene af dem projekt Køge Park. Det ordinære møde blev tidligt tirsdag morgen indledt med et ”formøde” med HB Køges bestyrelse, der som kommunens lokomotiv indenfor eliteidræt er forgangsmænd for at få skabt moderne faciliteter for alle idrætsgrene i kommunen – både for bredde som elite. - Vi havde et rigtigt godt møde med HB Køge hvor parterne fik konfronteret hinanden med de udfordringer der er i forbindelse med Køge Park. Økonomiudvalget arbejder videre med at få kigget ordentligt på de økonomiske udfordringer der er for kommunen. Bl.a. har vi videresendt spørgsmålet til Indenrigsministeriet hvor meget kommunen skal deponere for at gennemføre projektet. Vi sætter profesionelle vurderingsfolk på at værdisætte grundene som Køge Park skal opføres på, og håber på den måde at skabe en situation at investorerne til Køge Park køber grundene som de skal bygge på og at de penge kommunen får for grundene svarer til det beløb vi får meldt tilbage om skal deponeres, således at vi ikke dræner kommunens pengekasse. Vi venter spændt på at få en tilkendegivelse fra Indenrigsministeriet – hvorefter vi kan få sendt sagen videre til Fase 2, fortæller Flemming Christensen ©, der er medlem af Økonomiudvalget. - Og det at få sendt sagen videre til Fase 2, er meget vigtigt, siger Flemming Christensen. Herfra kan vi så komme videre og vores konsulent på sagen, Per Bendix, kan komme videre i sit arbejde – bl.a. det nok så væsentlige at få samlet investorerne. Og viser de mange økonomiske spørgsmålstegn sig at være positive – jamen så rykker vi. Men viser meldingerne fra Indenrigsministeriet sig at være med tommelfingeren nedad – så har vi en ny situation hvor vi må kigge på en plan B, siger Flemming Christensen videre. Umiddelbart vurderer Flemming Christensen situationen til at være positiv. - Jeg er optimist – det skal lykkes. Det vil blive stort for Køge kommune og for idrætten i kommunen, siger.Flemming Christensen (C). (Arkivfoto: JCJ).

null

Publiceret 21 August 2013 06:00