I en forrygende tæt match vandt Esbjerg over Holsted. Dermed udbyggede Esbjerg sin føring, mens Holsted fortsat indtager tredjepladsen.

I en forrygende tæt match vandt Esbjerg over Holsted. Dermed udbyggede Esbjerg sin føring, mens Holsted fortsat indtager tredjepladsen.

SE BILLEDERNE:

Endnu en forrygende speedway-aften på Korskroen

I en forrygende tæt match vandt Esbjerg over Holsted. Dermed udbyggede Esbjerg sin føring, mens Holsted fortsat indtager tredjepladsen.

Af
Rune Weitling

Bedst som man troede, det næsten ikke kunne blive bedre end sidste hjemmematch mod Slangerup, ja så endte onsdagens match mod Holsted med at blive præcis lige så forrygende. Hvis ikke endda bedre.
Og så er det jo, man bliver så dejlig glad over at se, at hele 3825 speedwayfans havde valgt at bruge deres onsdag aften på Korskroen. Kommer de mon igen?Det tror jeg nok, de gør!
Og hvad fik de så for pengene. De fik såmænd en intens fight over hele linjen, og ikke mindst en match, hvor Esbjerg Motorsport atter cementererede dets status som førerhold i Dansk Metal Speedway League med en sejr over Holsted Speedway Klub.

Nicki vandt

Topholdet måtte dog som bekendt kæmpe med næb og klør for sejren, for Holsted bed igen med alt, hvad de havde. Derfor blev det en tæt afgørelse, der endte med cifrene 43-41.
Esbjerg skulle endda helt hen i det sidste heat for at kunne hæve armene i vejret. Helt i vejret var også stemningen onsdag aften, og det skyldtes ikke mindst nogle fede direkte dueller mellem Grand Prix kørerne Niels-Kristian Iversen og Nicki Pedersen. Som A-kørere for hver deres hold mødtes de to Grand Prix-kørere hele 5 gange.
"Puk kokser en gang eller to," mener holdleder hos Esbjerg, Ib Pedersen, om de to verdenstjernes direkte dueller.
Ifølge Rudi Steen Hansen,holdleder i Holsted, spillede banen også en rolle.
"Det er lidt ærgerligt, at banen er så hård, for det betød, at der ikke var så mange overhalinger. Starten var afgørende, og der er Nicki en af verdens bedste," siger Holsted-holdlederen.
 

En lettet holdleder

Efter kampen var Ib Pedersen en lettet mand:
"Holsted kunne lige så godt have vundet i dag. Det var marginalerne, der afgjorde det. Men jeg er glad for sejren, som kommer i hus på baggrund af en helstødt indsats af holdet," siger Ib Pedersen.
I Holsted-lejren var der naturligvis skuffelse oven på nederlaget.
"Jeg er selvfølgelig skuffet. Vi kan selv afgøre det i sidste heat. Men det er faktisk undervejs i matchen, at vi taber den. Med lidt held kunne vi have fået en uafgjort eller en smal sejr. Men i og med at Esbjerg var foran hele matchen, så var det måske i orden, at de vandt, når der skulle være en vinder," siger Rudi Steen Hansen.
Med sejren holder Esbjerg fast i førstepladsen, og ifølge Rudi Steen Hansen bliver vestjyderne umulige at indhente i grundserien.
"”Esbjerg har vundet grundserien. Det er jeg ikke i tvivl om. Jeg håber, at vi bliver en af deltagerne i Dansk Metal Superfinalen. Der er ting i dagens match, der tegner godt til finalen," siger han.
Hos Esbjerg vil man ikke glæde sig endnu.
"Det kommer an på, om vi vinder på lørdag mod Munkebo. Men Rudi har lovet at hjælpe ved at slå Fjelsted," siger Ib Pedersen.

null

Publiceret 22 August 2013 09:30