(Modelfoto)

(Modelfoto)

Bæredygtige initiativer i Sydjylland

Danmarks Radio og Dagbladet Information har sammen skabt en ambitiøs og spændende platform for fortællingen om den store omstilling i Danmark. Ideen er at skabe mere folkelig debat omkring de udfordringer, som samfundet står overfor ved omstillingen til et bæredygtigt samfund.
Det er muligt for alle borgere, foreninger, virksomheder og kommuner at bidrage til omstillingen, og alle kan være med til at anbefale de gode projekter.
"Landsbyerne i Sønderborg-området sætter mange kræfter ind på de bæredygtige projekter, tiltag med fælles energirenoverings-barometer og kurser for landsbyboerne i bæredygtig og klimavenlig mad er bare et udsnit. Lean Energy Cluster har budt ind med et igangsat projekt omkring intelligent gadebelysning, og ZEROcompany virksomheden Servodan har sparet 1,2 mio. ton CO2 på virksomhedens produkter igennem de seneste 50 år," fortæller Louise Johnsen fra ProjectZero.
På voresomstilling.dk kan man se alle projekterne fra DR Syd's område. Nederst på siden ved hvert projekt kan man klikke 'Synes godt om' og derved være med til at præge alle de gode initiativer i hele Sydjylland.
Man kan anbefale projekter indtil søndag den 1. september, hvor også tilmeldingsfristen til Danmarks store omstillingsguide slutter.

Publiceret 28 August 2013 14:00