Find danseskoene frem

… og kom til gratis prøveaftener med traditionel square og contra dance hos Square Dance Hvidovre

- Vi tager snart hul på den nye sæson med åbent hus både torsdag d. 12. og 19. september i salen under Avedøre Bibliotek fra kl. 19.00-20.45. Kom gerne én eller begge dage og prøv helt gratis om square og contra dans er noget for dig. Fra kl. 19.45 – 20.00 holder vi en lille kaffepause, hvor foreningen giver kaffe og småkager, lyder det i den venlige indbydelse fra foreningen.
Square og contra dans er en anderledes og sjov måde at få motion på, og man behøver slet ikke at kunne danse i forvejen. Der er i øvrigt heller ikke noget med at man skal klæde sig ud, når man danser i foreningen.
- Vi danser i helt almindeligt tøj, lyder det fra foreningens formand Inger Schytter.
Dansen er den oprindelige amerikanske folkedans, der styres af en ”caller”, som samtidig med musikken fortæller danserne, hvad de skal gøre.
- Hos os kan man komme både med og uden partner – alle kommer til at danse. Både dans og musik er godt for humøret, og i Square Dance Hvidovre er vi så heldige at have én af landets bedste callere, som altid har forrygende god musik på programmet, siger Inger Schytter.
Der er undervisning hver torsdag fra kl. 19.00-21.35 i to niveauer med henholdsvis begyndere og fortsættere. Se evt. mere om tider på foreningens hjemmeside. Alle danser mindst to lektioner, dvs. i alt 1½ time.
 
 

Publiceret 28 August 2013 10:15