Høstmarked i Geografisk Have

Søndag den 1. september er der igen høstmarked i den store have

Det traditionelle høstmarked i Geografisk Have arrangeres igen i år af Geografisk Haves Venner. Her er mange spændende stande med et bredt sortiment af årstidens planter, frugt og blomsterløg, og der er øl, honning, marmelade, haveredskaber og tilbehør til drivhuset.
I en tid med mange plantemarkeder i ind - og udland er Høstmarkedet i Geografisk Have helt specielt: Markedet drives udelukkende ved frivilligt arbejde af Geografisk Haves Venner, og hele overskuddet på markedsdagen vil blive brugt på projekter i Geografisk Have.
Kolding Naturskole har en pavillon, hvor man kan få orientering om Naturskolens mange aktiviteter. Her kan der bages æbleskiver, glaceres æbler, ristes æbleringe over bål, og man kan lave sin egen æblesaft af medbragte æbler.
Hammelev rideklub arrangerer ponyridning for børn i tiden 13 – 16.
I dagens anledning er der nedsat entré i Geografisk Have: Voksne: 40 kr. Pensionister (65+) 25 kr. Børn 10-16 år: 20 kr. Børn under 10 gratis ifølge med voksne. Der er gratis adgang for medlemmer af Geografisk Haves Venner mod forevisning af gyldigt medlemskort. Tilsvarende gælder for indehavere af adgangskort til Kolding Miniby og sæsonkort til Geografisk Have.
Husk: Det er ikke muligt at hæve kontanter på dankort i billetsalget, så hav rigeligt af kontanter med hjemmefra! Der er meget, der vil friste og inspirere folk med grønne fingre.
Kolding Kommune overtog i 1963 de geografiske afdelinger af Aksel Olsens planteskole, så Geografisk Have kan i år fejre 50 års jubilæum.

Publiceret 28 August 2013 10:00