(Arkivfoto: JCJ).

(Arkivfoto: JCJ).

Lokalplan skal hjælpe Campus Køge på vej

KØGE: Lige nu har Køge Handelsskole, Erhvervsakademi Sjælland og EUC Sjælland udsigt til åbne marker og en tom byggegrund på den anden side af Lyngvej.
Men om få år ligger der en hel uddannelsesby på området, hvor det er planen at samle en række uddannelsesinstitutioner i Campus Køge.
Før byggeriet kan gå i gang, skal der laves ny lokalplan for området nord for Lyngvej. Lokalplanen skal bl.a. vise, hvor der kan ligge uddannelsessteder, fællesfaciliteter, studieboliger, veje og stier. Byrådet godkendte tirsdag et forslag til lokalplan, som nu sendes i offentlig høring i 8 uger.
Der holdes borgermøde om lokalplanen den 3. oktober kl. 19.00 på Køge Handelsskole.
- Med Campus Køge behøver vores unge ikke rejse ud af kommunen for at tage sig en uddannelse, for vi samler ungdoms- og videregående uddannelser, erhverv og studieliv på ét sted. Lokalplanen lægger op til, at Campus Køge bliver et sted med atmosfære og gode muligheder for fællesskab. Men alle gode idéer er velkomne, og jeg håber, mange vil deltage i debatten om, hvordan Campus Køge bliver et af Danmarks bedste og mest attraktive studieområder, siger borgmester Marie Stærke (A) om planerne.

Publiceret 28 August 2013 17:15