SOS Børnebyerne Køge Lokalgruppe

Det blev en dejlig dag for SOS Børnebyernes Lokalgruppe Køge på Køge Torv søndag den 25.august hvor der var Antik- og kræmmermarked som optakt til Køge Festuge.
Dejligt vejr og godt humør – og vi fik et godt salg – 2.844,50 kr. som går til SOS-børnebyernes arbejde i Kenya.
Der blev taget godt imod SOS-Lokalgruppens aktiviteter, og ved information om SOS-børnebyerne fik man også oplysning fra besøgende om deres glæde ved at være fadder for et SOS-barn.
Vores aktiviteter med salg af genbrugsting på marked og ved Garagesalg, bogsalg på internetsiderne Pensum.dk og Bogbasen.dk samt opgaver med billedindramning har givet en rigtig god indtægt til SOS-børnebyerne. Og vores aktivitet med syning af bamser er meget populær. Bamserne bliver syet af skind fra Godtlandsfår.
SOS Børnebyerne i Køge arrangerer kursus i bamsesyning i vinter sammen med FOF.
Bamserne efterspørges nu – så der modtages bestilling. Kontakt Hanne Andresen, tlf. 2149 6577 eller Inge Madsen, tlf. 2341 5028.
SOS-lokalgruppens aktiviteter har i år totalt givet 35.000 kr til SOS-børnebyerne.
Der er brug for flere ”frivillige hænder” som vil være med til at gøre et socialt arbejde for SOS-børnebyerne. Bl.a. nogen som har lyst og tid til at deltage på markeder med salg af genbrugs-ting og information om SOSbørnebyerne. Vi har en trailer som står klar med borde og pakket med kasser med ting til salg – og SOS-informationsmateriale.
Interesserede kan kontakte Flemming Hansen på tlf. 2360 0265.
Flemming Hansen

Publiceret 28 August 2013 15:00