Laura Marie Salling Sørensen vandt den store gavekurv for sin deltagelse i sommerbogen (Foto: Kolding Bibliotek).

Laura Marie Salling Sørensen vandt den store gavekurv for sin deltagelse i sommerbogen (Foto: Kolding Bibliotek).

Sommerbogen var en succes

Mere end 300 børn fra Kolding har været i gang med at læse i deres sommerferie. Tilsammen har de læst 1500 bøger.

Sommerbogen er bibliotekernes læsekampagne for børn i sommerperioden. Søndag den 18. august sluttede kampagnen, hvor mere end 300 børn fra Kolding har deltaget og tilsammen læst 1500 bøger.

Bogpræmier og gavekurv

I juni blev børn i Kolding opfordret til at læse 5 bøger og skrive korte anmeldelser af bøgerne. Efterfølgende kvittererede Koldingbibliotekerne med en boggave efter børnenes eget valg. Der var også andre præmier som f.eks. t-shirts og en stor gavekurv, hvor der blev trukket lod blandt alle de børn, der har deltaget i Kolding. 10-årige Laura Marie Salling Sørensen fra Vonsild vandt den store gavekurv for sin deltagelse i sommerbogen.
”Jeg har været med i flere år, og synes det er sjovt at læse. Min yndlingsbog i år er ”Pony & co.”, siger Laura Marie Salling Sørensen.
Igen i år var det også muligt for børnene at skrive deres anmeldelser på børnebibliotekernes hjemmeside Pallesgavebod.dk. Her skulle de logge ind med deres UNI-login fra skolen.

En iPad i præmie

Pallesgavebod har fået over 16.600 anmeldelser fra 3.320 børn i hele landet. Som hovedpræmie er der en iPad, til alle dem, der har skrevet 5 anmeldelser på hjemmesiden Lodtrækningen finder sted fredag den 23.august og vinderen får direkte besked.

Publiceret 28 August 2013 11:00