Den tidligere OL deltager, Pernille Jørgensen, deltager på søndag i Vedsted.

Den tidligere OL deltager, Pernille Jørgensen, deltager på søndag i Vedsted.

Svømmere får travl weekend

Haderslev Svømmeklub får nok at se til i den kommende weekend

Lørdag er svømmeklubben arrangør af 4.- og sidste workshop af EU uddannelsesprojektet ”Træner-Dialog”, ”hvor der et unikt uddannelsessamarbejde på tværs af den dansk-/tyske landegrænse for svømmetrænere.
Temaet for lørdagens uddannelsesforløb er træningsplanlægning, som er et meget væsentligt område netop i svømmesporten, hvor der trænes rigtig meget.
Det er atter lykkedes at trække to trænerkapaciteter til landsdelen, idet talentudvikler og juniorlandsholdstræner Michael Hinge er instruktøren fra dansk side, - og fra tysk side kommer landsdelstræner Beate Schroeder. Omkring 30 deltagere fra Tyskland og region Syddanmark i Danmark har meldt deres ankomst til Haderslev.

Ud i det åbne vand

Søndag arrangerer Haderslev Svømmeklub i samarbejde med Haderslev Tri2000 og Dansk Svømmeunion Sønderjysk Open Water i Vedsted Sø.
Sidste år startede de to lokale klubber op med et åbent vand arrangement i Hejlsminde og i år er arrangementet flyttet til Haderslev Kommune, nærmere Vedsted Sø, som kan præsentere noget af det absolut reneste vand til et åbent vand svømmearrangement.
Der er tilmeldt ca., 40 deltagere, der skal dyste på tre forskellige distancer, nemlig 500m, 1500m og 2000m. Som noget helt nyt arrangeres der også et børneløb på 100m.
Blandt de 40 tilmeldte deltagere er tidligere OL deltager i Seuol på 800m crawl distancen, Pernille Jørgensen og så har en af Danmarks bedste ironmann udøvere, Henrik Hyldelund, også meldt sin ankomst. Henrik Hyldelund blev den 18. august 2013 nr. 2 på KMD IRONMAN Copenhagen.
Tilskuere er meget velkomne ved arrangementet i Vedsted og der er selvfølgelig gratis adgang.


Henrik Hyldelund er en af landets bedste triathleter.

Henrik Hyldelund er en af landets bedste triathleter.

Michael Hinge er en stor kapacitet.

Michael Hinge er en stor kapacitet.

Tidsplan:

kl. 10.30 Ankomstregistrering starter
kl. 11.50 Velkomst og åbningstale 
kl. 12.00 Starten går for 2000 meter-svømmerne
kl. 12.30 Starten går for 1000 meter-svømmerne
kl. 13.00 Starten går for 500 meter-svømmerne
kl. 13.30 Præmieoverrækkelse og afslutning

Publiceret 28 August 2013 11:30