Lad det blomstre i Storegade - adoptér en ring

Grete Gaul Jacobsen, Nøddevej i Nordborg, skriver:
Lad os igen få det til at se pænt ud op af Storegade. Jeg har puslet med en ide, som jeg håber kan blive virkelighed.
Jeg synes ligesom mange andre af byens borgere, at det skæmmer at se den bare jord ofte med ukrudt rundt om de nye træer. Jeg har hørt, at der skal jernriste omkring træerne. Det synes jeg vil virke trist og kedelig samt besværlig, når ukrudt gror op gennem ristene. De vil også ofte blive kørt i stykker af bilerne.
Lad os være positive og hjælpe hinanden med at få Storegade til at blomstre – som i de gode gamle dage. Vi skylder turisterne og os selv noget smukt at kigge på.
Meningen med adoptioner er selvfølgelig, at du/I planter, plejer og passer din/jeres ring. Der kan godt være flere om én ring f.eks. forening, klub, veninde-/vennekreds, en gade eller lign. Sponsorer er altid velkommen. Kan du/I ikke deltage aktivt, så giv måske et bidrag til udsmykningen/beplantningen. Vi kunne starte med at lægge krokusløg her i sept.-okt., så vi kan byde foråret velkommen.
Vi besøgte Strib (Fyn) i april, og der havde de rundt om alle træer i hele byen lagt krokusløg, så der var et blomsterflor af hvide og blå krokus. Det var utrolig smukt.
Vi har 4 blomsterbutikker m.m. i byen, så her er der sikkert gode råd og ideer at få.
Der er 28 ringe, der skal plantes til, så lad os stå sammen og lad det blive en god og festlig oplevelse, og måske kan vi, når butikkerne holder høstmarked, kåre den pæneste ring i forbindelse med byens største gadefest 2014.
Når træerne skal klippes m.m., så er det kommunens opgave.
Håber, at det er mange positive borgere, der er med på ideen. Ring til mig og hør nærmere. (Tlf. 7445 1030)

Publiceret 28 August 2013 14:00