Nich Bendtsen - ny øverste chef for forvaltningerne i Hvidovre Kommune. (Foto: Syddjurs.dk)

Nich Bendtsen - ny øverste chef for forvaltningerne i Hvidovre Kommune. (Foto: Syddjurs.dk)

57-årig århusianer ny kommunaldirektør i Hvidovre

Af
ark

57-årige Nich Bendtsen bliver 15. oktober indsat i stillingen som kommunaldirektør i Hvidovre Kommune.
Blandt 16 kandidater var den århusianskfødte Bendtsen den bedst egnede til jobbet.
Det er en enig kommunalbestyrelse, der har valgt kommunaldirektøren, der kommer fra en lignende stilling i Syddjurs Kommune.
Ifølge hvidovre.dk var Nich Bendtsen med til at fusionere de fire kommuner, der blev til Syddjurs ved kommune-sammenlægning i 2007.

Bendtsen er en erfaren herre: Tidligere stod han i spidsen for Rosenholm Kommune, som nu er en del af Syddjurs Kommune.

- Jeg er overbevist om, at Nich Bendtsen er den helt rigtige til at stå i spidsen for de mange udfordringer, vi skal løfte her i Hvidovre i de kommende år. Vi skal tiltrække flere børnefamilier, give vores folkeskoler et fagligt løft, lave ny bymidte og i øvrigt arbejde for at sikre vore gode service og leve op til visionen om at være børnenes og familiernes by, siger borgmester Helle Adelborg.

Nich Bendtsen er uddannet historiker, har taget pædagogikum og undervist, men har herefter i en lang årrække haft lederjobs i HK Modul Data, Kolding Erhvervsudvikling og Fyns Amt, før han blev kommunaldirektør i Rosenholm i 2002.
Den nye kommunaldirektør ser også frem til at starte på sit nye job:

- Hvidovre Kommune er kendt for sin gode service og har som kommune i hovedstadsområdet store vækstpotentialer både som bosætningskommune og i forhold til erhvervsudvikling. Jeg glæder mig til at være med til at udfolde kommunalbestyrelsens nye vision om Hvidovre som børnenes og familiernes by og arbejde for den i de kommende år i samarbejde med politikere, ledere og medarbejdere i Hvidovre Kommune, siger Nich Bendtsen.

Publiceret 30 August 2013 11:30