EfB fik sportslig super lodtrækning

Esbjerg fB slap for lange besværlige ture til Rusland og andre østeuropæiske lande, da der blev trukket lod til gruppespillet i Europa League.

Esbjerg fB slap for lange besværlige ture til Rusland og andre østeuropæiske lande, da der blev trukket lod til gruppespillet i Europa League. I gruppe C skal EfB møde belgiske Standard Liége, FC Red Bull Salzburg fra Østrig og svenske IF Elfsborg, der torsdag aften slog FC Nordsjælland ud i play-off-runden.
Både cheftræner Niels Frederiksen, spillerne og adm. direktør Søren Poulsen er godt tilfredse med modstanderne i EfB's første gruppespil i europæisk fodbold nogensinde.
Niels Frederiksen: Det ser spændende ud med fine hold. Vi trak nok ikke nogle af de største modstandere, og selv om jeg ikke har detaljeret kendskab til alle holdene, er der ikke nogen, som vi ikke har en chance for at skabe et resultat imod.
Adm. direktør Søren Poulsen: Både sportsligt og geografisk synes jeg, det er en fin lodtrækning. Det er velkendte klubber, og i forhold til, hvad der ellers var i bowlerne, er de langt at foretrække i forhold til østeuropæiske modstandere uden publikumsappel. Jeg forventer, at vi er i stand til at fylde Blue Water Arena mod disse hold.

Publiceret 30 August 2013 14:45