Kim Schwartz - den lokale sanger og tekstforfatter. (Arkivfoto: JCJ).

Kim Schwartz - den lokale sanger og tekstforfatter. (Arkivfoto: JCJ).

Kim Schwartz gjorde Køge Torv "verdensberømt"

Af
Per Møller

FESTUGE: Det er efterhånden 19 år siden, at Køge Torv - i 1994 - kom på alles læber. Det skete, da den lokale sanger og tekstforfatter Kim Schwartz lancerede sin sang om livet på og omkring Køge Torv og den blev en landeplage.
Traditionen tro, så får Køges store musikalske publikum mulighed for endnu engang at hilse på og opleve manden der med sangen gjorde Køge Torv "verdensberømt" i Danmark, når Kim Schwartz sammen med sit veloplagte band entrerer scenen på Køge Torv i forbindelse med Køge Festuge 2013.
Kim Schwartz med band spiller i dag, fredag den 30. august kl. 17.00 på den store scene.
- Jeg glæder mig meget til endnu engang at træde ind på scenen på det altid stemningsfyldte Køge Torv til Køge Festuge. Og hvad kan publikum glæde sig til denne gang. Ja, de kan forvente en koncert på en lille times tid krydret med lidt fra det nostalgiske hjørne som alle kan synge med på. Sangen om Køge Torv slipper vi ikke for. Men også et par smagsprøver på et par sange fra mit nye album, som ser dagens lys enten i slutningen af september eller i starten af oktober måned, siger Kim Schwartz der som han selv siger lægger vægt på sange med nærværende tekster - bl.a. ud fra hvad han oplever på sin vej.
Bandet består denne vidunderlig fredag på Køge Torv af Esben Duus på trommer, Jens Runge guitar, Dan Rasmussen på bas og Lars DK Nielsen ved keyboardet.
Kim Schwartz er specielt blevet populær på sin jordnære sang om mennesker og dagligdagen der iøvrigt afspejles i de fleste af den populære sanger og sangskrivers udgivelser igennem snart 20 år.
Oplev Kim Schwartz med band fredag kl. 17.00.

Publiceret 30 August 2013 10:30