Skål på en god brunch! Thomas Lillerøj, Claus Skov, Bo Rasmussen og Louise Kloster fra Musikhuset glæder sig til champagnebrunchen.

Skål på en god brunch! Thomas Lillerøj, Claus Skov, Bo Rasmussen og Louise Kloster fra Musikhuset glæder sig til champagnebrunchen.

Musikhuset lader igen propperne springe

Musikhuset og tre dygtige kokke inviterer til oplevelsesrig champagnebrunch

Af
Louise Ritter

Det er nok en god ide at holde kalenderen fri søndag eftermiddag den 6. oktober, hvis man planlægger at tage del i Musikhusets årlige champagnebrunch tidligere på dagen.
Arrangørerne vil nemlig servere bobler ad libitum, kulinariske lækkerier og masser af underholdning. Sanserne kommer med andre ord på arbejde, når der skal både ses, lyttes, føles, duftes og ikke mindst smages.
“Vi vil servere det bedste fra Vestjylland. Masser af lokale produkter,” lyder det fra de tre kokke, Bo Rasmussen, Hotel Britannia, Klaus Skov, Hr. Skov i Blåvand og Eventkokken Thomas Lillerøj, der sammen har fået til opgave at sørge for den kulinariske del af champagnebrunchen, og ambitionerne er høje.
“Det skal være en søndag, som folk vil kunne huske,” lyder det fra de tre, da de er samlet til planlægningsmøde godt halvanden måned før, det hele går løs.
Det tager nemlig tid og mange overvejelser at planlægge den perfekte menu til de i alt 250 gæster. For eksempel skal osteproduktionen sættes i gang.
“I morgen tager jeg til Kristiansminde Gårdmejeri for at være med til at lave nogle oste, som vi skal servere til brunchen. Der skal blandt andet porse i, som er plukket omkring Blåvand,” fortæller Claus Skov.
Der bliver andre ord kælet for menuen, som vil spænde vidt lige fra porseost over lam til østers.
“Det kan godt være, at der ikke er så mange, der spiser dem, men en champagnebrunch uden østers er som et juletræ uden pakker. Det går bare ikke, så selvfølgelig serverer vi også østers,” siger Thomas Lillerøj, der nyder samarbejdet med sine kokkekolleger.
“Jeg plejer at kalde dem “konkuleger”, for samtidig med, at vi selvfølgelig driver hver vores forretning, så kan vi også lære af hinanden. Det jeg kan, kan jeg lære de andre og omvendt.”
Billetter til champagnebrunchen koster 545 kroner, men så venter der også bobler ad libitum, underholdning og mad i særklasse.

Publiceret 30 August 2013 11:30