(Colourbox).

(Colourbox).

Sådan ser budgettet for Greve Kommune ud

GREVE: Næste års budget er nu offentligt. På byrådsmødet tirsdag talte Hans Barlach om mulighederne for at investere i kommunen på flere måder. Både når det gælder anlæg, og når det gælder borgernes livskvalitet.
- Greve Kommune er kendt for at have styr på økonomien. Det skal vi fortsat være kendt for. Det giver bevægelsesfrihed og mulighed for at investere i nye tiltag indledte borgmester Hans Barlach budgetforhandlingerne i byrådet.
Budgettet for 2014 er offentliggjort på Greve Kommunes hjemmeside, hvor alle kan se kommunens planer for anlæg, klima og energi-området, sportslivet, skolerne og alt det andet, som er kommunens ansvar.
Hans Barlach talte varmt om at investere i kommunens frivillige og aktive borgere, ligesom han ønsker, at inddrage borgerne endnu mere i arbejdet med at lægge kommunens budget.
- Så hermed vil jeg opfordre alle borgere til at blande sig. Og jeg vil opfordre byrådet til at give samme opfordring videre, når I taler med jeres venner, samarbejdspartnere og familier i Greve, sagde Hans Barlach.
Derefter gav han ordet til ordførerne og debatten om, hvordan Greve Kommune skal bruge sine penge til næste år.
www.greve.dk/økonomi ligger budgettet i den såkaldte budgetmappen for 2014-2017.
pm

Publiceret 30 August 2013 06:15