Fra en af de mange kampe ved Segment Cup 2013. (Foto: Jan Martinsen).

Fra en af de mange kampe ved Segment Cup 2013. (Foto: Jan Martinsen).

Segment Cup blev igen en stor succes

FODBOLD: For trejde år i træk var Herfølge Boldklubs Ungdomsafdeling vært ved Segment Cup for årgangene U7-U/11 på 5 og 7-mandsbanerne på Herfølge Stadion.
141 hold - ca. 1.200 børn - havde tilmeldt sig turneringen - en stigning på 43 hold i forhold til sidste år - og de fik alle en herlig weekend ud af besøget.
- Alle hold havde en rigtig hyggelig weekend med mange gode kampe i et meget vellykket stævne, som vi efterfølgende har fået mange roser for, fortæller Henrik Nielsen fra Herfølge Boldklubs ungdomsafdeling.
- Stævnet har efterhånden vokset sig til at være et af områdets største ungdomsstævner. Det har vi også lagt os i selen for, bl.a. ved at have boder og baneansvarlige ved alle baner, kvalificerede dommere til alle kampe ligesom alle spillere fik en pokal med hjem fra stævnet - uanset om man blev nummer et eller fem i sin række. Det var noget der tog kegler hos de unge spillere, forsikrer Henrik Nielsen.
Stævnet blev også gennemført i samarbejde med HB Køge, der bl.a. havde sørget for at nogle af spillerne fra førsteholdet kiggede forbi og skrev autografer.Segment Cup afvikles igen næste år - den tredje weekend i august.
pm

Publiceret 30 August 2013 15:45