Billard er bare et af de mange tilbud der er på Solrød skole. (Arkivfoto).

Billard er bare et af de mange tilbud der er på Solrød skole. (Arkivfoto).

Solrød foreninger inviterer til "Åben Klub"

På Solrød skole lørdag den 31. august kl. 10-15.

Af
Per Møller

SOLRØD: I forbindelse med Kulturugen i Solrød holder de fleste af de foreninger, der har til huse på Solrød skole, "Åben Klub" lørdag den 31. august i tidsrummet fra kl. 10.00-15.00.
- Mange borgere er slet ikke klar over hvor mange gode tilbud til en aktiv fritid der findes på Solrød skole. Man kan bl.a. spille bordtennis, dart, billard og skak, dyrke diverse former for gymnastik samt karate og skyde med pistol og riffel, fortæller Anders Kondrup fra Solrød Billard Klub som er én af de mange brugere på Solrød skole.
Blandt de besøgende trækkes lod om gavekort til Solrød Center ligesom mange af klubberne har et specialtilbud til nye medlemmer.
Klubberne der åbner sine døre for publikum denne lørdag er Solrød Billard Klub, Havdrup/Solrød Skytteforening, Dartklubben Bugten, Solrød Gymnastikforening, Solrød Bordtennis Klub, Tatakau som er Solrøds nye karateklub, Solrød Skakklub og Petanqueklubben Star Masters DK.
Arrangementet er stablet på benene i samarbejde med Lions Club Solrød, som møder frem med grillen så den værste sult kan blive stillet.
- Alle er velkomne - og det er ganske gratis at kigge indenfor, slutter Anders Kondrup.

Publiceret 30 August 2013 11:45