"Set over to kampe synes jeg at vi var det bedste hold, og vi formåede at spille dem rigtigt. Vi spiller meget disciplineret og har styr på deres standardsituationer. Nu tager vi det her som en oplevelse og tør endnu ikke at sætte os nogen mål," sagde Peter Ankersen efter kampen.

"Vi har skrevet historie i Esbjerg"

Der blev i går skrevet historie på Stade Geoffroy Guichard, da Esbjerg fB for første gang kvalificerede sig til gruppespillet i Europa League.

Der blev i går skrevet historie på Stade Geoffroy Guichard, da Esbjerg fB for første gang kvalificerede sig til gruppespillet i Europa League.
EfB har i efteråret kunnet ride videre på forårets succes hvor man bl.a. vandt DBU Pokalen, og for Niels Frederiksen var aftenens sejr over Saint-Étienne det største resultat han endnu har skabt i klubben:
"Det er vel for mig, som det er for mange af spillerne noget af det største jeg har prøvet. Det her er det første store resultat – noget der virkelig batter. Vi formåede at holde nullet og vi eftergiver ikke mange chancer. Det er en fuldstændig fantastisk præstation af spillerne. Vi vidste godt, at fik de først et mål, så ville det blive svært."
Forsvarets højreside var styret af landsholdsaktuelle Peter Ankersen, og han havde kun ros tilovers for sine medspillere, der formåede at holde AS Saint Étienne fra fadet hjemme på Stade Geoffroy Guichard:
"Set over to kampe synes jeg at vi var det bedste hold, og vi formåede at spille dem rigtigt. Vi spiller meget disciplineret og har styr på deres standardsituationer. Nu tager vi det her som en oplevelse og tør endnu ikke at sætte os nogen mål."
I den anden ende af forsvaret huserede Jonas Knudsen, der havde svært ved at holde superlativerne tilbage:
"Det var der ingen der havde regnet med - vi har skrevet historie i Esbjerg. Vi tror på det vi har gang i, og siden oprykningen er det kun gået en vej. Jeg synes at det er helt vanvittigt, og nu håber jeg at vi kommer til en af de store klubber og får nogle gode oplevelser i Europa."
Spillerne landede i nat i Esbjerg Lufthavn og har fredag en stille træning, inden det igen går løs i Superligaen på søndag mod FC Midtjylland hjemme på Blue Water Arena.
 

Publiceret 30 August 2013 10:00