Men vi skal nok få samlet tingene så vi kan gå ud og gøre en god figur - og forhåbentligt slippe derfra med et eller i bedste fald alle tre points, siger træner Thomas Skov.

Men vi skal nok få samlet tingene så vi kan gå ud og gøre en god figur - og forhåbentligt slippe derfra med et eller i bedste fald alle tre points, siger træner Thomas Skov.

Rishøj-træner:

Vi har udfordringer foran os

Møder lørdag eftermiddag Jammerbugt FC i nordjyske Jetsmark.

Af
Per Møller

FODBOLD: Takket være et formidabelt comeback i sidste lørdags hjemmekamp mod FC Djursland har Rishøj fortsat status som ubesejret i denne sæson i 2. Division Vest.
Med kun et par minutter tilbage at spille af de ordinære 90 minutter var stillingen - stik mod spil og chancer - 2-0 til gæsterne fra Grenå, men så tog den spillende assistenttræner Morten Avnskjold sagen i egen hånd, og med to mål indenfor få minutter fik han sikret Rishøj uafgjort 2-2.
Så efter fire spillerunder har Rishøj høstet seks points for sejren i sæsonpremieren og efterfølgende tre uafgjorte kampe på stribe.
Næste opgave for Rishøj er én af de "barske" af slagsen. Udekampen mod Jammerbugt FC på Jetsmark Stadion i Nordjylland lørdag kl. 15.00.
- Vi har nogle udfordringer foran os til weekenden, indrømmer Rishøjs træner Thomas Skov.
- Dels har vi afbud fra Morten Bødker der er væk de næste to kampe på grund af rejse. Morten Christensen er også ude på grund af arbejde, Nichlas Tüchsen er definitivt ude med en beskadiget arm, og der er spørgsmålstegn ved om Mathias Kjelde, Andreas Albech og Dennis Danry kan blive deres småskader kvit. Og vi har tillige en lang rejse foran os. Men vi skal nok få samlet tingene så vi kan gå ud og gøre en god figur - og forhåbentligt slippe derfra med et eller i bedste fald alle tre points, siger Thomas Skov til Lørdags-Avisen.
Rishøj-truppen tager afsted tidligt lørdag morgen og turen foregår i to minibusser og en privatbil.
- Vi tager til Sjællands Odde og sejrler til Århus og fortsætter så derfra de vel godt to timer til Jetsmark. Hjem skal vi hele vejen over land - en køretur på mellem 4 og 5 timer. Men det vil gå lidt nemmere hvis vi har et godt resultat med hjem, siger Thomas Skov med et glimt i øjet.
Jammerbugt FC - der i sommer skiftede navn fra det tidligere Blokhus FC - har de seneste sæsoner været stærkt kørende på eget græs. I indeværende sæson er begge hjemmekampe vundet - senest over Aarhus Fremad - mens Superligaholdet Viborg FF tidligere på ugen slap fra Jetsmark med en kneben 1-0 sejr i bagagen.
- Vi kan jo håbe på at de har brugt en masse kræfter i pokalkampen mod Viborg så de er lidt "møre" til mødet med os, slutter Thomas Skov.

Publiceret 30 August 2013 17:15