Oplev Farshad Kholghis foredrag den 19. september på Fredericia Gymnasium.

Oplev Farshad Kholghis foredrag den 19. september på Fredericia Gymnasium.

Du kan flytte bjerge

Foredrag: Forandringer skal ses som muligheder - ikke som forhindringer

Fredericia Krisecenters Støtteforening inviterer til foredrag med den dansk-iranske forfatter, debattør, skuespiller og foredragsholder Farshad Kholghi.
Ud fra titlen "Du kan flytte bjerge" vil Farshad Kholghi ud fra egne erfaringer og med humor give inspiration til at slippe vanen og betragte forandringer som muligheder i stedet for forhindringer.
"Støtteforeningen for Fredericia Krisecenter ønsker med arrangementet at medvirke til at sætte fokus på den enkeltes ressourcer og handlemuligheder. Selv i svære situationer vil det være muligt at bryde et mønster og komme videre," lyder det fra Krisecenterets
Støtteforening.
Ved at høre Farshad Kholghis foredrag, støtter man foreningens arbejde til fordel for voldsramte kvinder og deres børn. Siden 2010 har foreningen ydet støtte for over 150.000 kr.
Alle er velkomne til foredraget, der finder sted torsdag den 19. september kl. 19 på Fredericia Gymnasium. Det koster 50 kr. for medlemmer af støtteforeningen at deltage. For ikke-medlemmer er prisen 100 kr. Tilmelding senest den 10. september.
Arrangementet er kommet i stand via en bevilling fra Fredericia Kommune.

Publiceret 01 September 2013 11:00