Den 7. september er der åbent hus på brandstationen i Middelfart. Det er både for voksne og børn.

Den 7. september er der åbent hus på brandstationen i Middelfart. Det er både for voksne og børn.

En brandgod tradition

Når Middelfart Brandvæsen den 7. september holder åbent hus, er det fjerde gang, at der inviteres indenfor til blink og brand

I 2010 fik Middelfart Kommune en ny brandstation og i den forbindelse holdt man åben brandstation. Siden da har man hvert år den første lørdag i september inviteret alle borgere til at kigge indenfor.
"Det er blevet en tradition, som giver os mulighed for at vise alle, hvad de har til rådighed i forbindelse med brand, redning og miljøuheld," forklarer beredskabschef i Middelfart Kommune, Claus Lund.
I år holdes arrangementet lørdag den 7. september fra klokken 10 – 14 på Mandal Allé 19 i Middelfart. Beredskabschefen håber, at der kommer mindst 4-500 mennesker forbi.
"Der plejer at være en flot interesse. I år er vi her både fra brandvæsnet og politi og Falck i det omfang, det er muligt - så der bliver meget at se på."
Deltidsjob på stationen
En del af arrangementet bliver nogle livagtige øvelser midt på dagen, som vil indeholde redning af en person fra en etage samt et trafikuheld med en fastklemt.
Herudover har vi desuden et særligt sigte med dagen. Vi søger tre nye deltidsansatte brandmænd, så hvis man er interesseret, så er der en ekstra grund til at kigge forbi," siger Claus Lund.
Derudover er der masser af gode råd og vejledning at få, og der er mulighed for at se forskelligt udstyr til brandbekæmpelse og redning. Der kan købes pølser og drikkevarer på brandstationen i forbindelse med arrangementet.

Publiceret 01 September 2013 07:00