Jussi Adler-Olsen er godt i færd med at skabe en verdens-succes med sine 'Afdeling Q' bøger - nu kommer den første som film.

Jussi Adler-Olsen er godt i færd med at skabe en verdens-succes med sine 'Afdeling Q' bøger - nu kommer den første som film.

Kom gratis til årets film

Arbejdernes Landsbank inviterer til forpremiere på "Kvinden i buret"

Krimielskende sjæle i Haderslev kan godt begynde at glæde sig til efteråret. For femte år i træk er Arbejdernes Landsbank nemlig sponsor for Danske Film, hvilket giver banken mulighed for at uddele fribilletter til en af Danmarks mest populære krimihistorier – filmatiseringen af Jussi Adler Olsens 'Kvinden i buret'.
"Det er en stor glæde for os endnu engang at kunne invitere Haderslevs borgere til en god oplevelse i biografen, og vi er sikre på, at det bliver en spændende aften i selskab med 'Kvinden i buret'," siger Henrik Borring, filialdirektør i Arbejdernes Landsbank i Haderslev.
'Kvinden i buret' er en krimi i international topklasse. Hovedrollerne indtages af Nikolaj Lie Kaas, Sonja Richter og svenskeren Fares Fares, der blandt andet har medvirket i Hollywood-Blockbusteren 'Zero Dark Thirty' om jagten på Osama Bin Laden. Filmen er den første i rækken om Carl Mørck og afdeling Q, der løser forældede og sprængfarlige sager.
Man behøver ikke at være kunde i Arbejdernes Landsbank for at få del i de gratis billetter til filmen. Man skal blot bestille dem på mailadressen haderslev@al-bank.dk. Det er først til mølle og man kan maksimalt bestille to billetter pr. husstand.
Forpremieren finder sted 24.september 2013 kl. 19.00 i Kosmorama Haderslev. Billetterne til de heldige kan afhentes i Arbejdernes Landsbank på Gravene 3, Haderslev den 11.september.

Publiceret 01 September 2013 06:45