Køge Basketball Klub har store forventninger til den kommende sæson. Top 3 i 1. Division er målet. (Arkivfoto: JCJ).

Køge Basketball Klub har store forventninger til den kommende sæson. Top 3 i 1. Division er målet. (Arkivfoto: JCJ).

Basketball:

Køge vil med i Top 3

Af
Per Møller

BASKETBALL: Optimismen blomstrer i Køge Basketball Klub forud for den nye sæson 2013/14 i 1. Division. Klubben har til sæsonen knytte to meget stærke spillere til - ligesom to af klubbens egne unge talenter vil få chancen i førsteholdstruppen.
- Vi har i sommer fået tilgang af litaueren Rokas Gaurlauskas der sidste sæson spillede på Sisus Ligamandskab. Dertil kommer, at vores tidligere så stærke spiller, georgieren Luka Nozabze er vendt tilbage. Han har fået arbejde i Danmark, og ønsker derfor endnu engang at tørne ud for Køge, hvilket vi jo naturligvis er mere end begejstrede for, fortæller formand Lars Vestergaard fra Køge Basketball Klub.
Førsteholdstruppen, der mønstrer stemmen fra sidste sæson, har desuden fået tilført to spillere fra klubbens egen ungdomsafdeling, nemlig de to 18-årige Frederik Svane og Christoffer Vielsøe.
- Frederik og Christoffer er to unge talentfulde spillere vi forventer os meget af. De skal nu bruge denne første sæson i førsteholdstruppen til at lære, siger Lars Vestergaard, der klart melder ud om Køge Basketball Klubs store ambitioner for den kommende sæson.
- Vi skal op og være med i Top 3 i 1. Division. Det er vort helt klare mål, og jeg mener seriøst vi har truppen til det. Det så vi bl.a. i sidste weekend, hvor vi deltog i en træningsturnering i Pinneberg i Tyskland og blev nummer tre i selskab med en række tyske ligaklubber. Så jo, optimismen har vi før det går løs om en lille måneds tid, fastslår Lars Vestergaard.
Køge indleder sæsonen med en udekamp mod Alba den sidste weekend i september.

Publiceret 01 September 2013 12:00