Ødsted byder på idræt i dagtimerne

Idræt i dagtimerne starter sæsonen fredag den 20. september i Brunmosehallen fra klokken 10.00 - 12.00

Det bliver rart at komme ud at røre sig efter en dejlig lang sommerpause.
Holdet af frivillige hjælpere står igen klar til at tage godt imod de forhåbentlig mange kendte og nye deltagere fra Ødsted – Jerlev og omegn med hjælp og vejledning til at prøve kræfter med nogle af de mange aktiviteter.
Der startes med fælles opvarmning herefter kan man prøve kræfter med blandt andet det nye populære bedstevolley eller badminton, bordtennis, pool, dart, gulvcurling, indendørs petanque, få pulsen op på spinningscyklerne eller prøv cirkeltræning og redskaberne i vores dejlige motionscenter.
"Det gode ved Idræt i dagtimerne er, at alle kan deltage, uanset alder og kondition og så er det oven i købet godt for krop og sjæl. Det sociale aspekt er også en væsentlig del af at være med. Efter den fysiske udfoldelse samles man til 3.halvleg med hyggeligt samvær over en kop kaffe og får rørt sangmusklerne lidt. Alle kan være med. Bare mød op," lyder det fra arrangørerne.
Nu findes der også en hjertestarter i hallen og de frivillige instruktører for Idræt i dagtimerne har alle været på kursus i brugen af den.

Publiceret 19 September 2013 06:00