Borgernes Liste i Frederikssund stiller med 14 kandidater til byrådet. Arkivfoto.

Borgernes Liste i Frederikssund stiller med 14 kandidater til byrådet. Arkivfoto.

Borgernes Liste klar til valg

Lokallisten stiller med 14 kandidater til kommunalvalget 19. november

Af
Af David Foli

Kommunalvalg Borgernes Liste i Frederikssund har nu fået organisationen på plads og kandidatlisten klar til kommunalvalget om to måneder. 14 kandidater er det blevet til for Borgernes Liste, som i en pressemeddelelse betegner sig som en af de stærkeste lokallister i Frederikssunds historie.
"Vi går til valg på kant, og en ny politik som kan forene de 4 gamle kommuner. Vi går til valg på en stærk erhvervspolitik, og at sikre en lokal velfærd for alle i hele kommunen. Vi siger klart nej til Borgernes hus, og vil prioritere der hvor behovet er størst, og som økonomien tillader det," skriver Borgernes Liste i pressemeddelelsen.
Borgernes Liste blev dannet i sommer af Tom Lysgaard, tidligere formand for fællesledelsen hos Socialdemokraterne i Frederikssund, og Kai Bloch, da de ragede uklar med partiets ledelse i Frederikssund og meldte sig ud af partiet. Og de to tidligere socialdemokrater nu placeret som nummer 1 og 2 på kandidatlisten hos Borgernes Liste, hvor Tom Lysgaard er spidskandidaten.
Kai Bloch blev til gengæld valgt som formand for organisationen ved Borgernes Listes stiftende generalforsamling blev, mens det tidligere byrådsmedlem i Jægerspris Kommune, Susanne Bartholin, blev valgt som næstformand.
Borgernes Liste er listeopstillet, hvilket vil sige, at partistemmerne fordeles ud fra rækkefølgen på kandidatlisten. De 14 kandidater fra Borgernes Liste er i rækkefølge: 1. Tom Lysgaard, 2.Kai Bloch, 3.Sasa Stojkovic, 4.Anders Madsen, 5.Morten Villadsen, 6.Helle Boisen Andersen, 7.Susanne Bartholin, 8.Dan Hoffgaard, 9.Lennie Hansen, 10.Line Puggaard Monin, 11.Thomas Sørensen, 12.Jesper Holst, 13.Anne-Mette Hansen, 14.Jesper Rosenørn.

Publiceret 19 September 2013 11:00