67 udstillere sætter rekord i Kvaglundhallen

Det er efterhånden blevet sædvane, at der er udsolgt af stande til loppe- og kræmmermarkederne i Kvaglundhallen.
Når der alligevel er tale om rekord af antal udstillere på lørdag den 2. november, skyldes det iflg. halbestyrer Carsten Hille, at der denne gang er relativt mange og nye udstillere, og at disse har knapt så store stande som der tidligere har været tale om.
Ved det seneste marked den 5. okt. var der lidt færre besøgende end tidligere, men det mener Carsten Hille skyldes, at der stadig var en del udendørs markeder.
Disse er nu gået i vinterhi, og publikum kan så lune sig indendørs i en opvarmet og lys hal. Når der så tillige er udsolgt og masser af varer fra både ”gamle” og nye udstillere, er det hans faste overbevisning, at der kommer mange mennesker.
Det er også sidste chance i 2013 for at komme til marked i Kvaglundhallen, idet dec. i år springes over på grund af julen. I sæsonen 2013/14 vil der så være i alt 4 loppe- og kræmmermarkeder tilbage, nemlig fra januar til og med april 2014. Hovedreglen er stadig den første lørdag i måneden fra kl. 10 til 15, dog at det i marts holdes søndag den 2.

Publiceret 01 November 2013 10:00