Flere benytter sig af at stemme via brev denne gang, oplyser Haderslev kommune.

Flere benytter sig af at stemme via brev denne gang, oplyser Haderslev kommune.

Flere brevstemmer op til valget

Interesse for at brevstemme i Haderslev Kommune er indtil videre større ved dette valg sammenlignet med kommunalvalget for fire år siden. Nu åbnes der også for brevstemmer om lørdagen

Siden slutningen af august har det været muligt at brevstemme, og det har mange benyttet sig af i Haderslev Kommune. På nuværende tidspunkt har 171 valgt at brevstemme mod 57 på samme tidspunkt ved sidste valg.
”Ved dette valg har vi ligesom mange andre kommuner forsøgt at gøre mere for at udbrede budskabet om, at man gerne må komme og brevstemme, og det lader til, at flere har taget det budskab til sig," siger Anne-Mette Michelsen chef for Borgerservice i Haderslev.
Det er ikke kun i Borgerservice i Haderslev, at man kan stemme. Også på bibliotekerne i Vojens og Gram er der åbent for brevstemning flere dagen om ugen.
”Vi får brevstemmer ind hver dag, og nu åbner vi også for, at man kan stemme om lørdagen, hvor de mange har fri, og det håber vi, at mange benytter sig af," siger Anne-Mette Michelsen.
Om det i sidste ende vil få den samlede stemmeprocent op er for tidligt at sige. Sidste gang lå den på 69,6 i Haderslev Kommune.
Udvidede åbningstider
Sidste mulighed for at brevstemme er lørdag den 16. november, hvor man både kan stemme i Vojens, Gram og Haderslev mellem klokken 10 og 12.
Der er udvidede åbningstider/lørdagsåbent i Haderslev den 2. 9. og 16. november. I Vojens den 9. og 16. november og i Gram den 16. november. Alle lørdage er det fra klokken 10-12.
For at kunne brevstemme skal man medbringe gyldigt legitimation. Se mere om valg og brevstemmer på haderslev.dk/valg

Publiceret 01 November 2013 09:00